Скандал! Антон Хекимян тръгна на война срещу...

Скандал! Антон Хекимян тръгна на война срещу...

Преди няколко години Антон Хекимян си купи жилище в стар блок в столичния квартал "Бъкстон". Избрал този район заради силното озеленяване покрай строежа. 

От терасата на водещия на "Тази сутрин" се откривала страхотна гледна и необичайно много дървета за София. Всяка сутрин се будил с усмивка, която преди няколко дни посърнала. 

Секс афера: Антон Хекимян заби колежка от bTV (СНИМКА)

Преди дни пред блока му пристигнали работници от строителна фирма и отсекли дърветата, които му правели сянка. Хекимян се ядосал и веднага се опитал да се свърже с шефовете на дружеството, за да се разправя с тях, но ударил на камък. Разгневеният арменец изля възмущението си на личния си профил във фейсбук.

Бившата на Хекимян разкри бременна ли е СНИМКА

„Нарязани дървета. Много лесно се разчиства всичко, когато ще се строи сграда. Това е гледката от балкона ми тази вечер. Никой от съседите ми не е получил известие, че започва строеж. Редовно проверяваме и знаем, че разрешително не е издадено. Оспорваме бъдещия строеж, защото в терена има стари дървета, но май вече ги няма. Никой нищо не е видял на оживения булевард „Братя Бъкстон“. Сигурно ще има глобичка за сечта или залесяване на друго място. Толкова“, написа възмутения Антон./show.blitz.bg

Коментирай