Силвия Юрукова  в болница с паникатаки

Силвия Юрукова в болница с паникатаки

Скандалната топлес моделка Силвия Юрукова бе приета по спешност в болница след системни паникатаки, разкриха нейни приятелки, пише "Телеграф".

Дни преди да се озове в болница, Юрукова изпаднала в депресия и споделила пред приятелки, че се чувства психически рухнала. Брюнетката приела много тежко раздялата с гаджето си, тъй като двамата дори правили планове за дете и и съвместно съжителство. Не е ясно кой от двамата е сложил края, но запознати твърдят, че след системни изневери от страна на мачото, Силвето не издържала и му показала вратата, след което рухнала.

Скандалната моделка рядко излизала от дома си, а когато й се налагало ползвала огромни тъмни очила, с които да крие подпуналите си от плач очи. Едни от най-близките й приятелки са силно притеснени, защото Юрукова отказвала и да се храни, а карала по цял ден на кафета и цигари, с което видимо свалила доста килограми и то само за десет дни. 

След няколко седмици в това състояние тя започнала да получава паникатаки, а при последната такава я закарали спешно в болница. В момента Юрукова вече се стабилизира и е под строг лекарски режим./show.blitz.bg

Коментирай

kaka

kaka 24.04.2019 8:33

Жено,ти си голяма будала.Никой мъж не заслужава сълзите ти.Не страдай за тоя болкук.

Бате Гойко

Бате Гойко 24.04.2019 10:31

Силве,немой така бе,ела при батко,ще ти излекувам паник атаките още след първото мандръсване!

milena

milena 25.04.2019 9:07

Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz

Penka

Penka 25.04.2019 13:40

Само си пълните страницата с глупости за някаква шизофреничка редовно прекаляваща с наркотиците . Докато ми бяха съседи постоянно крещеше и изпадаше в паникатаки, нормално да я изгони мачото :D . Поздравления, топ новина .