logo

Шок! Влади Въргала: Август Попов ми каза, че Нана Гладуиш е починала!

Шок! Влади Въргала: Август Попов ми каза, че Нана Гладуиш е починала!

Влади Въргала изправи косите на Деси Стоянова и Сашо Кадиев в студиото на „Преди обед“ с новината, че тяхната колежка Нана си е отишла от този свят.

Така разказана новината накара Деси да настръхне, а мамин Сашко започна да се тюхка. Всъщност Въргала искаше да каже нещо за фалшивите новини, но така поднесе нещата, че настроението в студиото стана погребално в ранни зори.

Слухът, че Нана Гладуиш, която води битка с рака от години, е починала, започнал да обикаля преди ден. Влади Въргала чул от своя колега Август Попов, че водещата е починала, пише lifeonline.bg. 

Поредна драма в живота на Нана Гладуиш! Мъжът й... СНИМКИ

„Аз я познавам отскоро, но почувствах истинска загуба”, обясни Влади, който дори имал уговорка за среща с телевизионерката в близките дни.

Разказът му буквално шокира Деси и Сашо, които изглеждаха доста стреснати. Те веднага си признаха, че са повярвали на „новината” за смъртта на колежката си от Нова телевизия, но Въргала ги успокои, че Нана е жива и здрава и продължава да води „Съдебен спор“ и да се бори с рака.

Повод за невярната новина стана гаф на сътрудниците на Уикипедия. Българските сътрудниците на електронната енциклопедия  отново са се подвели от недостоверни източници за фалшиви новини и са публикували, че Нана Гладуиш "е починала на 14 януари 2020 година". По-късно грешката бе поправена./show.blitz.bg

Коментирай

Рапон

Рапон 13.03.2020 11:41

Въргала не можа да спечели черешката на тортата и сега сипе простотии, кво може да се очаква от един софийски гамен и дршльо?

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 13.03.2020 12:18

http://coronavirus.eti.pw

Boyka Dimitrova

Boyka Dimitrova 13.03.2020 21:42

Непрофесионално обяснение на фалшива новина от уж голям актьор! Харесвам Нана и дано не стигнала лъжата до нея!

Анонимен

Анонимен 14.03.2020 20:51

Тази арогантна гадина, която не зачита интересите на малкия човек, трябваше да пукне още в началото!