Шок! Наш актьор се развежда, води жестоки битки за попечителство върху децата

Шок! Наш актьор се развежда, води жестоки битки за попечителство върху децата

Актьорът Валери Йорданов е в тежък развод след 13 години брак. Звездата на Народния театър от месеци води съдебни битки със своята все още законна съпруга Жени в опит да получи попечителство над двете си деца.

Тя обаче не му отстъпва това право и като всяка нормална майка настоява момичетата да останат при нея, а баща им да се среща с тях по график, определен от съда.

Почти всички колеги, с които работи Валери Йорданов, са в течение на семейните му драми. Актьорът с готовност разказва за проблемите си пред приятели и познати, разчитайки, че споделена мъка е половин мъка, пише "Уикенд". 

От това обаче положението му поне за момента не се подобрява. Жена му не давала и дума да се обели да отстъпи доброволно попечителството над двете деца. Той от своя страната също не искал да се откаже от дъщерите си. Вместо да постигнат компромисно решение и да си разделят правото на отглеждане на момичетата, двамата родители били готови да се съдят до дупка.

Засега съдебно решение все още няма. Децата били при съпругата Жени, която обаче не отказвала срещи и с баща им, твърдят хора от артистичните среди. Както е известно, тези дни Валери бе заедно с момичетата на море в Ахтопол, където по случайност участва в спасяването от удавяне на двама млади мъже, повлечени от мъртво вълнение.Само преди 5 години съпругата на актьора Жени се кълнеше, че семейният им живот е пълно щастие и чиста любов. Двамата се запознават в родния ѝ град Шумен по време на театрално турне, в което Йорданов участва. Жени го проследява след представлението с желанието да се видят.

Понеже му харесала на външен вид, той се съгласил да изпият по едно, но на масата тя се оригнала. Вместо да се възмути от невъзпитаната постъпка, актьорът точно заради нея си казал, че това е жената на живота му. В онзи момент тя се готвела да заминава за САЩ, където останала 4 месеца. Валери я чакал да се върне, а скоро след това двамата се оженили и им се родила първата дъщеря. Последвало и второ дете. През цялото време семейството изглеждало щастливо.

Какво е довело до раздялата и съдебната битка около развода, засега не е ясно./show.blitz.bg
 

 

Коментирай

да не

да не 19.07.2020 11:25

остане необрулена слива в наше село

venera

venera 19.07.2020 13:22

...za izdrajka li se bori toi...ili za detsata-momicentsa pri maikata ,ako si covek...

Dora

Dora 19.07.2020 14:52

Ако не се подчиняваш на провинциалистка те чака наказание.

Мери

Мери 21.07.2020 13:47

Отървала се жената от този грозен и некадърен мъж!