logo

Шок! Андреа с опит за самоубийство след раздялата с Кобрата? СНИМКА

Шок! Андреа с опит за самоубийство след раздялата с Кобрата? СНИМКА

С нови белези по ръцете се появи Андреа в социалните мрежи. Те ясно личат на вдигната й ръка, макар че върху тях певицата е сложила гривна.

Лепенка на китката пък напомня за превръзка, при това точно върху вените. Почитателите й първоначално заподозряха, че става дума за поредна издънка с фотошопа, но той не обяснява превръзката върху ръката.

Дали Андреа е направила опит за самоубийство, като си е прерязала вените или просто марлята крие следите от абокат и тя е била на ситеми в болница, засега остава загадка, пише "Хотнюз".

Андреа с изненадващ кавър на Паша Христова ВИДЕО

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Необичайният й външен вид веднага бе забелязан от верните й фенове, които се поинтересуваха какво е това на ръката й. Андреа обаче не даде никакви обяснения.

Тя обаче продължи със снимките с белезите, като на една от тях е с гримьора Кирил Чалъков, а посланието под нея е, че животът продължава, което още повече усилва съмненията за опит за самоубийство.

Това е вторият път, когато тя показва със синини по себе си, откакто  се раздели с Кубрат Пулев, който се оказа в любовен триъгълник с  брокерката Розали Петрова. Дни след като дори пусна снимка на Петрова, Андреа се показа в инстаграм с посинени устни. В края на миналия месец из някои медии се появи информация, че Андреа се е жалвала в полицията от спортиста, но официално потвърждение за това засега няма./show.blitz.bg
 

 

Коментирай

ТОНИ

ТОНИ 12.06.2020 12:21

АНДРЕЯ ДА СЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ-ТЯ Е ВИСОКАТА ТОПКА ЗА КОБРАТА,ТОЗИ ЛЪЖЕЦ НЕ Я ЗАСЛУЖАВАЗА КАКВО И Е ,КАТО НЕ Я ЗАСЛУЖАВА,ТОЛКОВА МЪЖЕ В КРАКАТА И

Андреа,не си

Андреа,не си 12.06.2020 14:06

струва ,заради мъж.Ако си направила опит за самоубийство,значи си с лабилна нервна система.Стегни се,де!!! Млада си,красива си,умна си ееееее!!!

:)))

:))) 12.06.2020 17:43

Това на снимката не е Андрешка.Това е фотошопиран измислен образ във виртуалния свят в който си живее чалгарката.Тя не изглежда така в реалния живот.

Радо

Радо 12.06.2020 21:12

Ами да се лекува, има нужда от дълги ръкави

lala

lala 14.06.2020 0:59

Деба и парцаланата дебела, Кобрата правилно я е разкарал, няма нужда от това кюфте!