Шеф Петров захапа и Силвена Роу - сравни я с мумия!

Шеф Петров захапа и Силвена Роу - сравни я с мумия!

Майстор готвачът Борис Петров се заяде с колежката си Силвена Роу, пише "Телеграф". Кулинарят с хаплив език си позволи да се подиграе с визията на една от водещите на шоуто „Мастършеф“, сравнявайки я с древноегипетска мумия.

В официалния му профил в социалната мрежа Фейсбук се появи комичен колаж, осмиващ външния вид на Роу и по-точно избора на тоалет.

„Не мога да разбера много неща, но едно от тях е защо форматът „Мастършеф“ в глобален мащаб, а нашите пак са минали всякакви граници, превръща готвачите в епохални сфинксове и божества“, пише Борис. 

Публикацията се превърна в обект на коментари от страна на любопитните му последователи. В отговор на коментари под кадъра шеф Петров допълва: „Тази жена изглежда ли ви готвач, с ръцете на майка ви и занаятчийски усет на баба ви. Дали това е насочено да се замислите за храната като сетива и да ви разширят мисленето и любовта. Или е лежерничко удоволствие за игра с вибратор. Защото второто пак ще ви се стори най-якият сезон. Така говоря аз, не искам да ви обидя, ама аз чувствам, а вие ми разказвате за чувствата ви от последния ви телевизионен онанизъм. Май започва „Черешката на тортата“, ако мислите така за вас и много като вас наистина всичко ще е миг!“.

Написаното от Борис провокира контрастни мнения, голяма част от почитателите подкрепиха мнението му./show.blitz.bg

Коментирай

...

... 03.06.2019 14:31

Смешник - срещу Силвена Роу да тичаш пак няма да я стигнеш.И само комплексар може да се подиграва на външния вид на жена.Явно завистта му на неуспял готвач му пречи да види че Силвена е една красива жена с вкус към облеклото си.

taka e

taka e 03.06.2019 23:00

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук ! Нужен е минимален депозит от 10 евро!Вчера спечелих 1772 евро ! https://bit.ly/2vGdh7g

Руми

Руми 04.06.2019 0:29

Не знам кой какъв е ,но тя се продаде на Радка.През цялото време я толерираше,голямо подмазване беше и за капак десерт не направи, не го показаха, но я наградиха за това.

!!!

!!! 04.06.2019 9:34

Ти също не приличаш на готвач, мазен, ненечистоплътен гадняр! В тебе всичко се е събрало в грозния ти нахален език и голямото ти шкембе. Никога не бих се хранил с приготвено от тебе блюдо.

STELA ASENOVA

STELA ASENOVA 04.06.2019 13:54

GOSPODIN Petrov may mumiata ste vie

Цеко

Цеко 05.06.2019 10:06

Борис Петров. Тъжна смешка. Като повечето българи, между другото. Завистливи, злобни и нечистоплътни (в широк смисъл).