Сашо Кадиев побесня, хвърли се с остри думи срещу Благо Джизъса

Сашо Кадиев побесня, хвърли се с остри думи срещу Благо Джизъса

Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера.

След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи във филми и сериали, нищо не може да се сравни с новите проекти на Георгиев.

На 10 юни Благо и още куп български звезди ще направят благотворителен мач-концерт в Арена София. Сред участниците са такива любимци на публиката като Николаос Цитиридис, Иван и Андрей, Валери Божинов, Асен Блатечки, Филип Буков, Йордан Йовчев и др. Водещи пък ще са звездите на Нова и на bTV Ники Кънчев и Натали Трифонова.

По-интересното е обаче, че Джизъса става част и от театрална постановка „Спанак с картофи“, в която участват Кирил Ефремов, Иво Аръков и Антоан Петров, пише vihrogon.bg. 

Пиесата, в която действащите лица са футболен съдия и двамата му помощници, вече е поставяна с голям успех от сатиричния театър със звездното трио Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров.

Сега обаче големият магнит за зрителите май ще е точно Благой Георгиев, който ще играе себе си.

„Всички футболисти сме актьори на терена, симулираме, к’во ли не правим“, така коментира изненадващия си завой към сцената Джизъса в интервю за „Преди обед“ по bTV .

И ако за някои това превъплъщение на Георгиев е просто смешно, далеч по-остра беше реакцията на водещия на предаването Сашо Кадиев.

Актьорът започна програмата видимо бесен, че комерсиалната постановка, която ще обикаля страната още от това лято, на практика слага знак за равенство между един футболист и истинските актьори.

Все пак актьорите пет години са лели пот, сълзи, а понякога и кръв по учебните сцени на НАТФИЗ.

„Благой Георгиев трябва да е на по-безопасно разстояние от мен, защото разбрах, че ще ми става конкуренция в театъра.

Защо, защо бе хора всички искате да ходите в театъра?! В театъра няма бъдеще, там е без пари, там е за изкуството…“, коментира видимо ядосан Сашо Кадиев в началото на предаването.

В края обаче той беше поомекнал и заяви, че Благой е „много сладък“ и в крайна сметка му стиска палци за театралната авантюра. Той все пак намекна по адрес на Джизъса, че там не е по-лесно да се оцелее, отколкото в „Сървайвър“./show.blitz.bg

Коментирай

Джони

Джони 01.06.2023 17:45

И какво като са завършили НАТФИЗ?..нима това ги актьори?...анахронизъм като СБП.

MOLI

MOLI 01.06.2023 20:46

АЛОООО,А МАЙКАТА ТИ С КОЛКО ЗАВЪРШЕНИ АКАДЕМИИ Е???Я,ПО КРОТКО.ТИ НАИСТИНА СИ ДАВЪРШЕН"АРТИСТ".КАТО ТЕ ГЛЕДАХ КАК ЗАЕДНО С АНДРЕЙ ЛЕЕШЕ СЪЛЗИ ЗА БАЩА СИ,СИ СПОМНИХ ЕДНО ТВОЕ ИНТЕРВЮ В ЖЪЛТ ВЕСТНИК.ГНУСНО,ОТВРАТИТЕЛНО.

блЯк

блЯк 02.06.2023 12:52

Аман от този нашарен,боядисан,ботоксиран безполезник. И от мамин Шашко също.

Кичка

Кичка 02.06.2023 14:46

оф - тоя чехльо - Сашо на всяка манджа мерудия, не се вижда че още майка му му пера осраните и оцапани гащя, събира му миризливите чорапи разхвърляни навсякъде и незнам това дали е вярно - но казват че му подмива и дупето като се оака

Това

Това 08.08.2023 20:37

мамино дупенце се плаши май от по-мъжкарите и бърза да ги осмива