logo

Само в ШОУ: Топ измамник вкара президента Първанов в подла схема!

Само в ШОУ: Топ измамник вкара президента Първанов в подла схема!

Бившият президент Георги Първанов станал жертва на подла схема, сътворена от топ-измамник. Заради това го подпукали съдия-изпълнители, от чиято схватка екс държавният глава едва се измъкнал.

Това сподели самият той в Стрелча, където присъства на откриването на кампанията на АБВ за евроизборите в област Пазарджик.

Първанов сподели неволите си по повод оплакването на местен жител, който се изказа за личен проблем и търсеше съдействие от високите гости за разрешаването му.

„Сигурно всеки от нас има някакъв такъв проблем. Майка ми и баща ми са покойници от години. Аз редовно ходя в родната си къща в Перник, поне един-два пъти месчно, грижа се за градината”, призна експрезидентът. И продължи с откровенията:

„Миналата година си отивам и гледам, на вратата е лепнато листче от съдия-изпълнител. Аз малко съм изгубил интинкта си за самосъхранение, не му обърнах внимание. Прибрах го в портфейла си и толкоз. След 20 дни обаче отново имаше злепена бележка от съдия-изпълнител, пишеше, че това е последно предупреждение, ако не, ще има санкции, тоест ще ми вземат къщата.

Като един добър и съвестен гражданин отидох в кантората, питам, кажете какво е станало, бях много учуден. Оказа се, че някакъв измамник, Иван Петров да речем, е регистрирал фирма, но на моя адрес в Перник, направил каквото можал, завлякъл държавата.

Та, аз трябваше да доказвам, че на този адрес няма такъв човек и такава фирма. Казвам на съдия-изпълнителите, хайде, вие мен ме познавате, ами ако е някой човек, когото не познавате, той как ще се оправи…

Така че аз мисля, че промяната в България трябва да започне от съдебната система”./show.blitz.bg

 

Коментирай

aprr

aprr 10.05.2019 17:55

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g

оле

оле 11.05.2019 11:50

Измамата е престъпление , нали? А вие защо искате да измамите избирателите с името , което откраднахте от друга партия?!

пенсионер

пенсионер 11.05.2019 13:03

Те около Вас другарю Първанов са имеинно все такива измамници Най известен е РПетков който измами един млад комунист като управител на Севлиевската балкан банк и за да се спаси избяга в Русия и до ден днешен е там Страхува йкисе да се завърне

пенсионер

пенсионер 11.05.2019 13:12

Те около Вас другарю Първанов са имеинно все такива измамници Най известен е РПетков който измами един млад комунист като управител на Севлиевската балкан банк и за да се спаси избяга в Русия и до ден днешен е там Страхува йкисе да се завърне

Дядо Каракоч

Дядо Каракоч 13.05.2019 6:35

Няма да почне.Нарочно.

Въпрос за уточнение

Въпрос за уточнение 13.05.2019 6:40

Защо не казвате името на този който е злоупотребил, на измамника? Да не би партийният ти шеф, да е замесен и да те е пуснал по надолнището? Той ги може тези неща. Един от най-добрите в държавата. И най-важното, никога не се напикава.

Бек

Бек 13.05.2019 9:53

Айде откри топлата вода...ам кат беше "президент" кво направи...освен децата си милионери...кво друго освен да обикаляш на лов и риболов... - нещо полезно ей така за народа, реши ли някакъв проблем,помогна ли реално