logo

Рут Колева шокира с признание за аборта си и как Карбовски се е гаврил с нея

Рут Колева шокира с признание за аборта си и как Карбовски се е гаврил с нея

Певицата Рут Колева за първи път си позволи да бъде толкова откровена и да разкрие неподозирана история от личния си живот. Тя е поредната звезда, която е погнусена от журналиста Мартин Карбовски, който напоследък трупа само черни точки. 

Певицата разказа една срамна история от миналото си, която не може да забрави, колкото и да се мъчи. Тя проговори за аборта си и как е била приклещена от Карбовски в този тежък емоционален момент. Тогава той я заключил в студиото и я пристиснал да говори. 

Ново 20! Кулагин: Карбовски искаше да ми д*ха, но аз...

 

Преди почти 8 години бях поканен да участвам в телевизионен проект, наречен ′′ Къртицата ′′ - риалити шоу с елементи на Survivor, Far Factor и Big Brother. Проектът изглеждаше вълнуващ, предизвикателен и също даде перспектива да ескалира кариерата ми, затова реших да опитам. Бях на 22 по това време и малко не знаех, че това шоу ще преобърне света ми с главата надолу. По това време излизах с мъж от няколко месеца - това беше нова връзка, която бързо се оказа крехка", започва разказа си Рут Колева. 

Таен чат между Михаела Тодорова и Мегз наля масло в огъня на секс скандала с Карбовски СНИМКИ

"Няколко седмици след излъчването на шоуто, връзката започна да се спира. Да ви спестя детайлите, липса на емоционална подкрепа, съчетана с вербално насилие и поръсване на бушуваща ревност, е рецептата за катастрофа във връзка. Проблемите ни започнаха да пречат на представянето ми и всичко се разиграваше по телевизията. Отделени от приятели и семейство, това, което трябваше да бъде едно от най-хубавите преживявания в живота ми, бързо се превърна в един от най-самотните моменти през моите 30 години на Земята. И за да направя нещата още по-объркващи, беше по това време, научих, че съм бременна", допълва скандалната певица. 

Травеститът Елза Парини: Ако разкажа какво искаше от мен Карбовски - ще стане страшно!

Рут веднага съобщава на продуцентите за деликатното си състояние, тъй като шоуто е съпътствано с много екстремни спортове. Рут не иска да излага бебето на опасност. Тя моли за неприкосновеност, не иска да прави състоянието си публично достояние. 

"Родителството е нещо, което винаги съм виждал за себе си, но не и нещо, което бих искал да споделя с човек като бившия си. Като човек, засегнат тежко от грозния развод на родителите си, си обещах в ранна възраст, че детето ми няма да преживее това", казва още тя. 

"Историята ми изтече в пресата и съвсем скоро стана сюжет в предаването. Бях засрамена и съкрушена. Започнах да получавам смъртни заплахи. И когато бях в най-слабата си точка, най-уязвимата, която някога съм била, бях принудена да направя интервю, което ще промени живота ми завинаги. Като млад артист на излизане, никога не си представяте, че договорите се разиграват в отрицателен смисъл, гледате само възможностите, които предстоят. Със сигурност си научих урока с този", споделя Рут, имайки предвид интервюто си при Мартин Карбовски. 

Интервюто беше с аутлет, който по това време покриваше ′′Къртицата".  При влизане в стаята за интервюта, вратата се заключва отвън и не много дълго в разговор, попитаха ме: ′′ Как се чувстваш да убиеш дете?". Осъзнавайки накъде върви това, поисках да изляза и да напусна, но бях хваната в капан - бях нагласена. В следващите 50 минути сякаш бях на съд в някакъв морален съд. Бях засрамена, унижена, наказана, демонизирана и дори обвинена за демографския упадък на моята нация", скандализира с историята си Рут. 

И продължава: "Домакинът стигна дотам, доколкото предлага да осинови и да се погрижи за детето, ако продължа напред с раждането. Както можете да си представите, след като се излъчи, бях затънала със съобщения и коментари. Наричаха ме "курва ′′,  ′′ убиец ′′ и ′′ Нечестно същество ". И това не свърши там. Този ′′ журналист ′′ проследи интервюто ми с два допълнителни епизода за моя ′′ публичен аборт ′′ - канейки бившия ми да разкаже ′′неговата страна на историята ′′ в някаква форма на мъжки броманс за свързване".

"Защо ме избра да бъда ′′ лицето на аборта "? Защо смята, че е добре да изобличи нещо толкова лично  за негова изгода? Тази история ме травмира с години. Но знаеш ли какво? Оцелях. Продължих напред. Излекувах се. Аз процъфтявах. Знаех, че съм направила правилния избор и не съжалявам за нищо от това", категорична е Рут Колева.

"Споделям историята си, защото не искам това да се случи на никой друг. Не искам друг човек да трябва да премине през нещо подобно. Да засрамиш жена е престъпление. Унижението е престъпление. О, и какво стана с този ′′ журналист "? В момента го обвиняват 10 млади жени за сексуален тормоз и изнудване в замяна на ′′ слава ". Карма", разкрива известната певица./show.blitz.bg