Роксана избухна в сълзи заради Слави!

Роксана избухна в сълзи заради Слави!

Много родни звезди плачат след новината за спирането на "Шоуто на Слави". Те не могат да преживеят факта, че вече няма да имат възможността да седнат на прословутото диванче на Слави Трифонов. 

Певицата Роксана не е на себе си и избухна в сълзи, след като разбра новината, която "ШОУ" съобщи още преди няколко месеца. Певицата искрено тъгува от тъжната вест, тъй като я свързва нещо много лично с Дългия и преживява болезнено възникналите проблеми между него и бТВ. 

"Тъжна съм , криво ми е и в същото време не искам да повярвам , че предаването, в което заблестя моята звезда на певица, слиза от екрана след цели 19 години. 
19 години и милиони мигове на любов,  щастие, музика, истини, сълзи, разочарование, родолюбие, срещи, победи и много, много смях . Предаване - легенда, създадено от най големия за мен в историята на шоубизнеса в България шоумен, музикант, актьор, певец, водещ , телевизионер,но преди всичко голям човек - Слави Трифонов . 
Благодаря ви от сърце, г-н Трифонов, за това, че повярвахте в мен, че ми дадохте шанс и отворихте вратата на голямата сцена за мен . Благодаря за това, че нося името Роксана, с което вие ме кръстихте и с което вече осем години творя и градя успешно своята кариера. Благодаря за всичко онова, на което ме научухте и в " Стани поп фолк звезда " и в " Гласът на България ", а то е безценно. Едно от най важните неща, които научих е да вярвам в себе си и в същото време да внимавам колко съм си повярвала, ако искам след време да остана, да остане моята музика в сърцата на хората, дори когато мен вече ме няма . Благодаря на вас прекрасен Ку-ку бенд и на целия екип на шоуто за винаги топлото и специално отношение към мен .Благодаря, че съм една малка част от историята на едно голямо предаване", каза Роксана по повод спирането на "Шоуто на Слави". 

 

Тя участва в два музикални проекта, продуцирани от Трифонов, който никога не е крил симпатията си към нея. Певицата си спомни за срещите с него и сподели в социалната мрежа снимки с Трифонов, а пред близките си не спряла да плаче като дете./show.blitz.bg

Коментирай

а бе......

а бе...... 07.05.2019 20:17

....тая мангалка какво иска ?

taka e

taka e 07.05.2019 23:56

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g

Ивайла

Ивайла 08.05.2019 12:24

На мен също ще ми липсва много неговото шоу. Всяка вечер съм го гледала и харесвам Слави и екипа му. Да е жив и здрав!