logo

Първо в "ШОУ"! Гей порно с участието на Митко от "София ден и нощ" тръгна в нета (СНИМКИ 18+)

Първо в "ШОУ"! Гей порно с участието на Митко от "София ден и нощ" тръгна в нета (СНИМКИ 18+)

Гей порно клипче с участието на популярния актьор Митко от "София ден и нощ" се разпространява от човек на човек. Светските среди пощуряха при новината за наличието на такъв клип.

Въпросното клипче, което се праща от човек на човек от няколко дни е късо- едва 21 секунди и се вижда как двама мъже правят секс с трети. Камерата е на фокос и долавя всяко действие на героите в забраненото видео, както и възгласите им от наслада.

 

Актьорът Виктор Ром, който е като брат-близнак на Кристиан Кирилов 

Безспорно един от участниците прилича безумно много на Кристиан Кирилов, както е истинското име на Митака от култовия тийнсериал "София ден и нощ". И изрязаното клипче се разпространява с новината за негово участие.

Наш източник обаче ни показа пълния запис на сексуалния акт. Става въпрос за клипче от известен порно сайт. От самото начало ясно се виждат лицата на тримата герои. И въпреки безумната прилича с Крис, откриваме съществени разлики. Най-вече по татуировките. Дори намерихме по-стари снимки на Кирилов, за да проследим през какъв период от време шари кожата си. 

 Татуировките на Митака 

 

Ето татусите и на актьора в порното 

Проверка на наш репортер установи, че въпросният порно актьор, за който се твърди, че е Кристиан Кирилов, всъщност се казва Виктор Ром. В лице приликата с нашето момче е поразителна и зложелатели са изрязали точно кадрите, където дори самият Кристиан би помислил, че е той. 

 

Стара и нова снимка на Крис 

Гледайки обаче целия секс запис се установява, че става въпрос за негов двойник. Сексуалната ориентация на Крис многократно е била поставяне под въпрос и за наличието на такива клипчета се говори отдавна. Досега обаче всичко бе плод на слухове. Интересното в случая е, че някой се опитва да очерни Кристиан и то само два дни след като предложи брак на любимата си Джулия. "Не е случайна тази атака и не знам какво целят с такива спекулации", възмущават се т обкръжението на мускулягата./show.blitz.bg

Коментирай

f51294

f51294 31.05.2019 19:43

TEZI,,SKASANI ANABOLNI CARVULI,,JAVNO SA,,SPUKALI GUMA/ZA KINTI,,TA SE REKLAMIRAT,BELKIM NJAKOY,,OBRATEN CHICHKO,,OT EU ILI USA,IM ,,OBARNE VNIMANIE,,...SPINA NE PROSHTAVA GEYCHETA,,NAPOMPANI,,/PARICHKITE BARZO SVARSHVAT!

Red

Red 31.05.2019 19:48

Долни отрепки!! Фрийкове

АНОНИМЕН

АНОНИМЕН 31.05.2019 20:07

ГЛУПОСТИ

bravo

bravo 01.06.2019 19:29

Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g

Nqkoi si dimitrov

Nqkoi si dimitrov 01.06.2019 23:51

Palni gluposti ako e taka zashto go nqma v neta kacheno nevervam