Преди ареста: Диона разкри пред БЛИЦ TV какви нарко схеми въртят полицаите

Преди ареста: Диона разкри пред БЛИЦ TV какви нарко схеми въртят полицаите

Хората се надяват на справедлив процес и присъда за певицата Диона, която бе хваната да шофира след употреба на наркотици. Певицата е пусната под гаранция, но не смее да си покаже носа навън, тъй като в момента я засипват с обиди и заплахи. 

Може да се каже, че полицията си отмъщава на Диона за едни нейни думи в подкста "Не съм такъв човек", където тя се изказа доста остро за органите на реда. Кармата не закъсня и й го върна тъпкано. 

"Полицаите прекарва килограми тирове с наркотици, всеки ден убиват хора  и какво ли не се случва. То цари някакъв тотален разврат и вандалщина. Те те спират теб, че си без колан, например, и дай сега ще отчетем дейност. Големите законоправници, издаващи закони, влизащи непрестанно в някакви конфронтации, които навират на хората в лицето", заяви преди няколко месеца пайнерката. 

 

@blitzbg Диона в подкаста "Не съм такъв човек". Гледайте интервюто на: https://youtu.be/WbPHg719Unk #диона #подкаст #фолкпевица #несъмтакъвчовек #красимиркрасимиров ♬ original sound - blitz

Сега усети колко тежки могат да бъдат законите за нарушителите и че всъщност полицаите си гледат работата и не се вълнуват от факта, че е популярна личност. Напоследък все повече известни личности биват публични унижени, след като не успяват да склонят органите на реда да си затворят очите. Заради шофиране след употреба на алкохол вече загазиха половинката на Мария Игнатова - Ивайло Нойзи, певицата Белослава, шеф Андре Токев. С наркотици пък бе спипан Явор Бахаров. 

В сряда сутринта луксозният автомобил на Диона бе спрян за проверка от дежурните полицаи. Певицата е дала положителна проба за наркотици и отведена в 6-о РПУ.  Популярната изпълнителка е била придружавана в колата от още две жени и един мъж. Малко преди инцидента, тя е пуснала серия от видеа как куфее, докато кара мощния си джип. 

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343б, ал.3 от НК, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от една до три години и глоба от 500 до 1500 лева./show.blitz.bg

 

Цялото видео с Диона може да гледате в линка долу: 

 

Коментирай