Потрес! Тризначките се замерят със скандални люти обиди!

Потрес! Тризначките се замерят със скандални люти обиди!

Отношенията на най-известните тризначки в България - Вяра, Надежда и Любов, които добиха популярност покрай участието си преди години в риалити формата "Биг Брадър" днес са направо на нож една с друга.

Потресаващият обрат в отношенията им изуми всички в социалната мрежа, където най-често се случват скандалните словесни атаки.

Тризначката Надежда с покъртително признание за ареста в Лондон

"Помаче" – така тризначката Надежда нарича своята 1-годишна племенница.

"Помаците ще представят помачето в Рим... Моля се на Господ за тях - каква агресия са", продължава коментара си за почивката на сестра си Любов и семейството й в Италия Надежда.

Кокаин и много пари раздели тризначките! СНИМКИ

Не е ясно кого от двамата Хоуп Станчева (както вече се нарича Надежда, б.а.) визира като българо-мохамеданин - сестра си или мъжът й, имайки предвид, че самата тя счита себе си за осиновена и нечистокръвна тризначка.

"Гадни проститутки от "Люлин"... Дошли тук, в Лондон, да ме тормозят! Ще ви побъркам долни вещици!!! Този път ще ги изгоря живи и никой няма да ме съди…", продължава с ругатните в социалната мрежа Надежда, а думите й са насочени към майка и дъщеря от България, които й предложили подслон в Лондон, но впоследствие й искали голяма сума за наем.

Смях! Тризначката Надежда се прави на Кардашиян! СНИМКА 18+

Сагата с тризначките прилича досущ на латино сериал, но от най-абсурдните. Докато Вяра и Надежда все още живеят в църква и спят на земята, сестра им Любов се радва на охолство заедно с мъжа си и 1-годишната си дъщеря./show.blitz.bg

Коментирай

йокин

йокин 15.02.2020 13:17

Били,популярни,кви са тез майтапи.

анонимен

анонимен 15.02.2020 20:12

Кои бяха тия?Защо ни занимавате с тях?Товарете ги в един контейнер и за Италия.

Коко

Коко 15.02.2020 23:25

Ко занимавате хората с тия гадни долнопробни проститутки тръгнали да се ръгат из европа та те и за магистралки не стават нямат никаква разлика с БГ политиците

Анонимен

Анонимен 16.02.2020 17:02

Я стига вече с тия три тъпи, грозни и изкуфели кранти.

ВАЛЕНТИН ДИМИТРОВ

ВАЛЕНТИН ДИМИТРОВ 03.08.2020 21:51

ПОЗОР!!! ПРОСТИ, ЗЛОБНИ, КУХИ ЛЕЙКИ! ТЕЖКО НА МАЙКА ИМ!!!