logo

Потрес! Митьо си показва пищова на ученички СНИМКИ 18+

Потрес! Митьо си показва пищова на ученички СНИМКИ 18+

Позабравената певица Анн Джи пусна скандални сторита в Инстаграм, на които Митьо Пищова си показва члена на 17-годишна ученичка.

За щастие девойката добива представа за половия орган на мачото само от снимка.

Показвайки и няколко снимки на “пищова” си, момичето на шега му казва, че не се знае дали наистина това е неговия член или е изтеглил записите от някой порно сайт.

В този момент Митьо дори тръгва да си разкопчава колана за доказателство, но го спира фактът, че цялата сценка се разиграва на маса в ресторант в Слънчев бряг. Седянката на Пищова е с още около 5-6 човека, като предимно темите им се въртят около секс, а от своя страна Анн Джи снима всичко и го качва в мрежата. Тя издава, че момичето, което гледа кадрите, е непълнолетно, пише "Телеграф". 

В процеса на разговор една от девойките задава на Митьо въпроса дали ползва презерватив по време на полов акт, а той целува златното си кръстче, което му виси на врата и отговори: “Аз съм много набожен и тук се заклевам, че никога не съм ползвал презерватив. Просто съм много надарен и не става”. Думите му бяха приети с негодувание от останалите на масата. За финал свалячът се похвали, че бройката му вече е 3589 жени./show.blitz.bg