logo

Потрес! Фицата остави без работа и пари майката на детето си СНИМКИ

Потрес! Фицата остави без работа и пари майката на детето си СНИМКИ

Актьорът Филип Аврамов, който обикновено разсмива публиката от сцената, този път втрещи всички с начина, по който постъпи с майката на второто си дете – Севинч Ибрахим, след като се раздели с нея.

Потресени са дори и близките му приятели, които не са очаквали от него точно такава постъпка. Оказва се, че заради Аврамов талантливата певица Севинч Ибрахим, която преди време стигна до финалите в "Гласът на България", днес едва свързва двата края и е в тотална безизходица.

Филип Аврамов заряза любовницата си и се събра с жена си!

След участието си в шоуто Ибрахим дори работеше с Миро, а в момента не стъпва изобщо на сцената, вече повече от година. Единственото представление, в което тя имаше възможност да изявява своя музикален талант, бе шоуто "Бог Рок", в което основна звезда е бившата ѝ половинка Филип Аврамов, пише "Уикенд".

Бившата жена на Филип Аврамов му намери заместник СНИМКИ

В него младата певица изпълняваше поддържаща роля на бекинг вокал и бас китарист. Това за нея беше не само работа, но и вид терапия след съсипващия психиката й труд като медицинска сестра в „Пирогов”, където от години е на договор, твърдят нейни познати.

Въпреки огромния си успех обаче спектакълът „Бог Рок” внезапно спря да се играе още преди повече от година. Наскоро той се завърна на сцената, но с нов баскитарист и без Севинч. Никой не знае какво се е случило с ангажиментите на младата жена в представлението, но според слуховете тя е била принудена да напусне спектакъла.

След като любовната й авантюра с Фицата приключила, двамата трудно издържали да бъдат в една и съща стая, камо ли да споделят една и съща сцена. Логично, за да не остане спектакълът без голямата си звезда, се е наложило да се търси заместник на неговата бивша половинка.

По този начин Севинч Ибрахим изхвърчала от представлението. На афишите продължава да фигурира нейната снимка, но тя вече не се появява на сцената. От официалната страница на представлението във Фейсбук става ясно, че в него в момента участват само четирима души – всичките мъже: Филип Аврамов, Цветан Андреев, Красимир Спиридонов и Калин Вельов.

Междувременно запознати с драмите на разпадналата се двойка разкриха, че не Севинч Ибрахим е била основната виновница за раздялата, а Филип Аврамов. Въпреки че той много обичал момиченцето, което певицата му роди преди 3 години, тенденциозно избягвал грижите за него, с което вбесявал половинката си.

Фицата предпочитал да си намира работа далеч от дома си, вместо да остане при жена си и детето, за да помага със смяната на памперсите, храненето, придружаването до детската площадка за игри и най-вече – с успокояването му, когато се разплаче.

"Двамата се разделиха, защото на човека не му се гледаше малко дете! Севинч и преди, и сега, сама се грижи за детето. Той с нищо не й помагаше!", коментират хора от обкръжението на Коцето от сериала "Домашен арест". Според тях Фицата е страшен темерут, непрекъснато мрънка и се оплаква и е истинско изпитание да живееш под един покрив с него.

Към днешна дата Севинч Ибрахим отглежда сама дъщеричката си, разчитайки на работата си в "Пирогов", а Филип Аврамов се върна при първата си жена Милена, която не е ясно как е намерила сили да му прости./show.blitz.bg

Коментирай

За да

За да 09.08.2020 12:24

За да си актьор в България ти трябват три неща. Да имаш ВРЪЗКИ, да си грозен, да си абсолютен некадърник! Този, вечно преиграващ "смешник", отговаря на поне 66 процента от критериите! Просто незнам, кой го е набутал с връзки...

Кака Станка

Кака Станка 09.08.2020 23:23

Че е талантлив, талантлив е.Колко е вярно останалото, не знаем.Ако е истина,много жалко.Когато създаваш деца трябва да поемаш и отговорности. Баща и донор са различни неща.

Дедо Рачо

Дедо Рачо 10.08.2020 12:17

Той си гледа детето, а тя тръгнала да си развява фустата

Иван

Иван 10.08.2020 18:16

И такива имат претенции, че са носители на изкуство и култура! Да си актьор в България не означава, че си изкуствовед, а по-скоро морално принизен човек!

Кака

Кака 10.08.2020 19:57

Тя танцува само едно лято ... Ама това, мед. сестрите са много талантливи... да развалят семейства. Наистина ли си е помислила, че ще измести жена му? Сега ще го манипулира с детето, друго не е по силите да измисли явно.

Хаха

Хаха 11.08.2020 3:07

Ами искала е плейбой и си го е получила пък и с какво точно и е длъжен Фицата на тая пача . Я там марш да продава банички

DANI

DANI 11.08.2020 8:58

Последното участие на Севинч в Бог Рок беше през 2018 г. Много преди да се разделят с Фицата. Последните години постановката се играеше с Калин Вельов, Костадин Спиридонов и Венцислав Велев.

....

.... 11.08.2020 9:50

Путьото Маринкин се върнал при първата си жена/глупава, че го приела/и явно се озърта за трета този грозник.