logo

Попиляха Златка Димитрова за това, което направи със сина си СНИМКА

Попиляха Златка Димитрова за това, което направи със сина си СНИМКА

Златка Диимитрова предизвика сериозен бунт в социалните мрежи с възпитанието към сина си. Тя уж искаше да се похвали с една невинна разходка в Морската градина, но последвалите коментари я сринаха със земята. 

Хората в мрежата, а и очевидци на ситуацията, са потресени от майката. И въпреки че Златка се старае да трие всеки негативен коментар, лавината от обиди не стихва. 

Повод за раздразнението на хората в мрежата е порасналия син на Златка, която продължава да го третира като бебе и да го бута в детска количка. Малкият Миро е вече на 4 години, но явно майката отказва да се сблъска с представите за правилно възпитание и продължава да го третира като сукалче. 

"И това голямо дете го возят? Дано на 18 години слезне от количката", гласеше един от коментарите подпубликацията, който Златка побърза да премахне без никакво обяснение. Има още стотици подобни въпроси и констатации, че детето е прекалено голямо, за да бъде в подна количка. 

Реакцията на Златка с премахването на постове говори колко е подразнена, а напълно знаем, че тя не понася чуждо мнение и винаги тръгва с рогата напред. Със сигурност няма да се вслуша в съвети за възпитанието си, а от цялата история най-много страда таткото на мъника - Мирослав, който заряза семейството си заради любовта с плеймейтката, а накрая тя му окичи чифт рога. /show.blitz.bg

Коментирай

ferrdi

ferrdi 22.11.2020 21:26

Коя е таз

Илиян

Илиян 23.11.2020 15:30

Ха ха ха. В количката е бъдещето на България - мамино детенце, което няма да може да си връзва обувките като стане уж мъж, ако до тогава не е преминал и под дъгата и е сменил резбата. Един от бъдещите женчовци без топки.

ДОН

ДОН 23.11.2020 16:39

Не знаех че това е такъв ,,ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ". В ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДЕЦАТА ДО ГОЛЕМИ ГИ ВОЗЯТ В КОЛИЧИ.