logo

Параскева Джукелова прости изневярата на мъжа си и го прибра обратно в обятията си

Параскева Джукелова прости изневярата на мъжа си и го прибра обратно в обятията си

Две години след като мъжът на Параскева Джукелова ѝ сложи рога и двамата се разделиха, чаровната актриса отново го е прибрала в дома си.

Тя и режисьорът на „Възвишение” Виктор Божинов са се събрали преди няколко месеца и делят грижите за своята дъщеря Калина.

Поне от два месеца Параскева живее в своята селска къща в Пазарджишкия Балкан. Това станало през март, малко след затварянето на театрите и кината в страната ни. Чудела се какво да прави в столицата без работа, затова си пренесла багажа на село и се отдала на плетене и земеделие, пише "Галерия". Заедно с нея е дъщеря ѝ Калина и нейният баща Виктор Божинов. В тв интервю Паца, както я наричат колегите ѝ, сподели, че заедно с Виктор се редуват всеки делничен ден да се отправят с детето на обиколка из селото в търсене на място с добър интернет за провеждане на дистанционно обучение. Това се налагало, защото връзката в дома им не била достатъчно бърза за подобни образователни цели. По този начин индиректно разкри, че отново живее заедно с Виктор Божинов, с когото доскоро бяха официално разделени.

Двойката скъса малко след премиерата на филма „Възвишение” в края на 2017 г. Лентата, чийто режисьор е Виктор Божинов, а Параскева има малка роля в нея, стана най-касовия филм в страната ни и постигна успехи, за които доскоро бяха немислими за българска продукция. Популярността на режисьора стана изключително голяма. Той тръгна да дава интервюта и се говори, че без да се усети, завъртял афера с една от журналистките, които проявили интерес към него. Когато Параскева разбрала, веднага му показала вратата.Изневярата била болезнен удар по самочувствието ѝ, тъй като Джукелова била вярна на Божинов повече от 20 години, половината от които минали в ин витро процедури и опити да му роди дете. Въпреки болката актрисата успяла да запази добрия тон с мъжа си и да се раздели с него без да прави панаири, с които да храни любопитството на клюкарите. Че двамата са разделени става ясно цяла година след настъпването на раздялата. Паца го споделя в свое интервю за БНТ, отказвайки да разкрива каквито и да е подробности по темата.

„Дa, рaздeлeни cмe c Виктoр oт двe гoдини. Нямa дa изпaдaм в пoдрoбнocти. Пoвeчe нe cмятaм дa кoмeнтирaм личния cи живoт и дa зaнимaвaм хoрaтa c нeгo“, кaтeгoричнa бешe тогава aктриcaтa. В тв прeдaвaнeтo тя кaзa oщe, чe нe e имaлo прeдaтeлcтвo.

„Нaричaм гo пo-cкoрo изнocвaнe нa мaтeриaлa. Cтигнaхмe дo тaкaвa cитуaция, в кoятo нe мoжeхмe дa прoдължим зaeднo. Кoгaтo ce oпитвaш дa нeглижирaш или нe oтпушвaш нaпрeжeниeтo, тo ecкaлирa и cтaвa зeмeтрeceниe. И при нac ce cтигнa дo нeвъзмoжнocт дa ocтaнeм eдин c друг. Вярвaм, чe хoрaтa трябвa дa бъдaт зaeднo, кoгaтo cи дaвaт пoдкрeпa, любoв, a кoгaтo и двaмaтa уceтят, чe тoвa им тeжи, e пo-дoбрe дa пoтърcят други вaриaнти“, дoбaви към рaзкaзa cи Джукeлoвa./show.blitz.bg

Коментирай

Калина

Калина 28.05.2020 13:01

Тя е достоен човек ,добра майка ,чудесна актриса,а той е типичен мъж- егоцентричен и неблагодарен.

една

една 28.05.2020 22:28

Еййй, много е готин този мъж! И аз бих му налетяла, ама сега , като знам, че е на Паца - няма как! Много са ми сладки и да са живи и здрави, а другото си е нормално - няма как да си все с един и същи човек! Това е все едно да ядеш всеки ден яйца и то съмнително пресни яйца! :)

ctvasilev до една

ctvasilev до една 29.05.2020 0:10

искам да ти ям най-милото

Романтик

Романтик 29.05.2020 18:28

До Една:Дай ми координати,за да се свържа с теб -аз съм различния човек за теб и ще ти донеса много радост!