Обявиха сина на Сашо Роман за страшен измамник, дължи пари на...

Обявиха сина на Сашо Роман за страшен измамник, дължи пари на...

Синът на легендарният певец Сашо Роман - Йордан, се оказа измамник от класа, алармира пред наш репортер опарен от далаверите на по-младия Роман. 

Димитър Петров, който е част от партията на Георги Първанов, се ожали пред нашата медия, че Данчо Роман го е завлякъл с много пари по брутален начин. 

 Данчо Роман

Преди две години Данчо и приятелката му Наталия наемат апартамент от горе споменатото лице. Жилището се намира в кв. Надежда, ул. Свети Климент 64. През цялото време бавят наемите, докато накрая се изнесли от апартамента, оставяйки на наемателя си куп задължения. 

"Докато бяха мои наематели правих непрекъснато компромиси, за да бъдем доволни всички. Спряха да си вдигат телефоните, след като започнах да настоявам да си плащат. Имат много задължения към входа, сметки за ток и неплатени наеми. Имам си договор с тях, всичко както си трябва. Мисля да ги съдя. Измамници са", заяви пред БЛИЦ Димитър Петров. 

 

Димитър Петров

"Никога не сме имали финансови проблеми. Ние сме честни хора и изкарваме парите си с много труд. Работим много и не мога да се оплача. Това, което се говори, не съответства на истината. Докато сме живи и здрави, няма да имаме финансови проблеми", казва Данчо в интервю за БЛИЦ преди няколко години, когато отново се говореше, че семейството му е загазило и ги тресе сериозна финансова криза. 

Наш репортер се опита да се свърже и сега със сина на Сашо Роман, но на мобилния му телефон не отговори никой. Отворени сме да чуем и неговата гледна точка по случая./show.blitz.bg

 

 

 

 

 

Коментирай

Евача

Евача 24.06.2020 16:18

Цялото семейство са такива , боклуци !

Ралица

Ралица 24.06.2020 16:31

Дриректно на Гешев!

grt

grt 24.06.2020 18:14

E BATI PROSTAKA SELSKI !!!!!!!!

Сандо

Сандо 24.06.2020 18:28

Такава са!

Сус бе

Сус бе 24.06.2020 19:59

Сиганска му работа

Рачкапур

Рачкапур 24.06.2020 21:51

Типичният мангасар крадлив и нагал естествено полуграмотен или неграмотен каквито са всички пришълци от индийски цигански произход които по незнайно какви критерии са се сдобили с български паспорти от времето на социализма,Баща му е същия нагъл манго комарджия каквито са всички цигани

Asq

Asq 19.07.2020 0:58

Sram za nashiq etnos!

Gina Gogova

Gina Gogova 30.10.2020 9:12

Този мангал пеее нелегално в Мотел-ресторант Юбим. Не се спазват никакви мерки за безопастност! Мотел Юбим - Разположение: на пътя от Калотина за София на 1км. от Люлин в близост до метростанция „Сливница“ и на 9 км. от центъра на София.