logo

Обрат! "Мис България" захапа Биляна Йотовска след критиката й!

Обрат! "Мис България" захапа Биляна Йотовска след критиката й!

Актуалната Мис България 2019 Радинела Чушева напоследък е доста атакувана от популярни родни лица, а една от най-скорошните словесни атаки бе от фитнес модела Биляна Йотовска.

Повод за него бе поведението на Радинела Чаушева в "Черешката на тортата", където същата бе подиграна по най-безцеремонния начин преди това и от Юлиян от "Игри на волята".

Поредна жестока гавра с Мис България в "Черешката на тортата"

Миската обаче, не остана длъжна и заяви, че само нереализираните хора й завиждат й пишат по социалните мрежи против нея.

Новата Мис България яде телешки стек със злато за 650 евро при готвача на Бекъм СНИМКИ

"Успелите мъже ми се възхищават, нереализираните обиждат. Това се отнася и за жените, които са се превърнали в хейтъри. Очевидно животът им е много скучен", споделя Мис България, с което още веднъж предизвика смях в мрежата.

По повод "Черешката на тортата" пък, обявената за най-красива българка за 2019-та споделя, че не й се налага да готви, защото най-добрите готвачи по света го правят за нея.

Мис България нажежи мрежата с гореща СНИМКА 18+

"“Няма как да я нарека дама, защото мерките й не ми го позволяват. Тя коментира моите корекции, а е претърпяла сума корекции. Ходим при една и съща дерматоложка. Откъде вади това самочувствие, като всички знаем, че без нейния успешен мъж, тя беше НИКОЙ?!", отвърна Чаушева на Биляна Йотовска./show.blitz.bg 

Коментирай

Валето

Валето 11.02.2020 10:57

Радинела е умна и мила,Йотовска е като мъж,какво толкова се фука

добре и го каза

добре и го каза 11.02.2020 11:31

ина4е бих ти забил един шамар да се освести6 4е си вирнала носа пак и ти сереш лайно сутринта.

Едната селска чест

Едната селска чест 11.02.2020 11:55

Йотовска е дърта парантия, кво скача на младото момиче! ?

of male

of male 11.02.2020 12:10

Радке по -малко се превземай моля ти се ,много голямо гевезене бе....МНОГО ТИ ЛИЧИ..

Еми

Еми 11.02.2020 22:29

Ами не те бива бе мис

Кукличката

Кукличката 12.02.2020 5:17

Тази “мис БГ”. освен, че е малоумна и флегматична, се оказа и злобна и с високо самочувствие! Моето момиче, дядото милионер не може да ти набута акъла в празната кратунка, то това не е като онова

ole

ole 19.02.2020 18:24

Не разбра ли ,че си грозна ! Затова ти се присмиват! Имаш ли огледало у вас да се погледнеш -ЖАБА! И в Черешката на тортата се хилеше като бавноразвиваща се !