Новият на Джулиана Гани й вдигна луд скандал, засрами я пред... ВИДЕО

Новият на Джулиана Гани й вдигна луд скандал, засрами я пред... ВИДЕО

Новата половинка на Джулиана Гани - Теодор Гецов, й спретнал скандал на снимачната площадка на новия клип на Силвър - "Миа Калифа".

Полицаят вече бил толкова хлътнал по силиконовата си половинка, че не искал да я дели с други, дори и да е свързано със служебни ангажименти. 

Той пристигнал на мястото, където се провеждат снимките и предизвикал малък семеен скандал. Стигнало се дотам, че самият Силвър да го убеждава, че няма нищо скандално да се случи и че може да остане да наблюдава снимачния процес от първия ред.

След дълъг разговор Гецов разбрал, че това, което прави, е гавра с труда на целия екип и се размекнал. Все пак се възползвал от предложението да гледа като зрител, разказват очевидци. 

Любопитното в ситуацията е, че Джулиана е главен герой в клип към песен, възпяваща най-популярната световна порнозвезда Миа Халифа, която вече е успяла да гледа видеото, както стана ясно преди дни./show.blitz.bg

 

Коментирай

borbalanka

borbalanka 14.06.2022 17:43

А нима тази няма вид и поводение на порно звезда? А тези дето се ...........влюбват в нея не знам колко акъл имат въобще, че и дете има. Защо такива са все сред новините ви не разбирам. Няма ли достойни мъже и жени та все за такива простакеси, надути със силикон са ви центъра на сайта?

Морален

Морален 15.06.2022 1:33

упадък и безумие. Лошо.

Абе

Абе 15.06.2022 8:34

Ма тия цигани са мноо гнусни. Подчовеци.

Брррт

Брррт 18.06.2022 9:20

Този полицай?! Боже опази! То само като го погледнеш и........ ум да ти зайде за родната полиция! Талибан отвсякъде! Едно време имаше изисквания и за външен вид (то не, че много акъл има като го гледам с коя се е хванал), ама сега нали е демократщина..... Срам и позор за българската полиция!

Ще се гръмна

Ще се гръмна 19.06.2022 8:08

Голяма роля има Гани в клипа няма що. :)))) Мега тъпо парче сиганска работа ! Абе Гани много тъпо парче излезе ти бе ?!?! Даже ти симпатизирах в един момент назад във времето Но всеки има право на лош вкус!