logo

Нова драма в бТВ! Гена Трайкова прави преврат срещу Виктория Петрова...

Нова драма в бТВ! Гена Трайкова прави преврат срещу Виктория Петрова...

След като шефът на новините в бТВ Венелин Петков беше свален от поста и сменен с Антон Хекимян, сега съдбата му може да последва и бившето му гадже Гена Трайкова.

Поне така твърди сигнал, подаден до "Хотарена", от човек от бТВ, пожелал анонимност. Той разкрива доста пикантни подробности около интригите в телевизията.

Ето целия текст без редакторка намеса:

Както знаете, Марина Цекова напусна Нова телевизия в посока бТВ. От телевизията пуснаха имейл, в който обясниха кога ще се появи на екран. Тя обаче не се появи и до днес няма обяснение защо.

Цекова е викната набързо от Гена Трайкова и Венелин Петков. Искали са максимално бързо и тихо да сменят Виктория Петрова с нея. Колеги казват, че дори се е спекулирало с това, че Цекова има ковид, за да се скрие и да не й правят проблем в Нова.Клюката се е разчула в нюзруума на бТВ дни преди Марина Цекова да бъде представена и буквално е взривила бездруго напрегнатата обстановка там. Много от новите й колеги не говорят с нея, а ситуацията е ескалирала с махането на Венелин Петков.

За да довърши плана си и да спази уговорката си с нея, Гена Трайкова, без да поиска разрешение от новия шеф на новините Хекимян, сложила в графика за следващия ден Марина като водеща. Новината е пусната към медиите умишлено в края на работния ден от Миряна Георгиева (ПР на новините; бивша съпруга на Ивайло Захариев; неуспял кандидат за депутат на “Да, България” и приближена на Гена и Венелин).

При това – без да е стикована с преките й ръководители или с шефовете на тв. Така са поставили пред свършен факт Хекимян още в първите му часове на поста и са заложили поредна бомба в нюзрума, тъй като към момента там има достатъчно добри и обичани водещи.Сега се очаква новото ръководство да отстрани и Гена Трайкова, тъй като шефовете в Чехия са останали неприятно изненадани от случващото се. Паралелно с това самата Марина Цекова вече истински се страхува от отмъщение. Притеснена е и за съпруга си, който е водещ в друга телевизия и може да пострада, ако Виктория Петрова реши да си отмъсти и впрегне връзките си.

Гена Трайкова и Миряна Георгиева се опитват да помогнат на Марина Цекова, но това в случая й играе лоша услуга. Някои вече я припознават като “слушалка” на бившия шеф на новините. Хекимян се е хванал за главата, но най-вероятно засега няма да вдигне Цекова на екран като водеща.

Още повече, че ако се появи на екран в първите дни след Нова година, тотално ще си навлече гнева и на бившите си колеги в Нова, които точно тогава стартират новинарски канал./
show.blitz.bg
 

Коментирай

ева браун

ева браун 03.01.2021 10:18

Всичките медии са гнусни змиярници. Интриги, завист, подлост... Каква помия се лее от екраните ! Народе, събуди се! Истинските ценности отдавна са потъпкани. От нас зависи децата и внуците ни да бъдат достойни хора и личности, а не сива безмозъчна маса. Бъдете живи и здрави!

Хени

Хени 03.01.2021 20:13

Виктория Петрова е много добра и чаровна водеща-защо им е да я свалят от екран-един добър,по добра е от Лиляна,водещ,има присъствие и освободеност ,за разлика от другата водеща.Защо им е да внушават някакъв фалшив респект,че е възможно да разполагат със съдбата на колегите си?

Alex

Alex 03.01.2021 20:44

Един беше казал: "Боли ме окото...и т.н."Единствено е резултата налице- от екрана се леят простотии,Ъ-кане и А-кане,диалекти,ама кой ти обръща внимание-важното е да се докопаш до мекото на баницата,а зрителя,зрителя-трева да пасе!

ББ преврат

ББ преврат 04.01.2021 3:59

ББ подчини и БТВ, като нареди да се спрат рекламите на държавните фирми (като тотото) и приходите много намаляха.Затова в БТВ сега се разпорежда Виктория на бойковия Красен Кралев.

Лалугеров

Лалугеров 04.01.2021 15:58

Телевизиите са свърталище на стари моми, хомосексуалисти и джендъри ! За справка : Даниела Тренчева, Виктория Петрова, Антон Хекимян, Гена Трайкова, Миролюба Бенатова, Георги Тошев, Драго Чая, и т.н.т ...

azzzz33333

azzzz33333 04.01.2021 16:07

Гена Трайкова е рядко срещано противно UFO

комитата

комитата 04.01.2021 16:34

ТВ дирижирани в БГ колкото искаш-все някой на някого човек затова сме и на 119 място по свобода н а медиите .Всяка партия си хванала по една медия и промиват мозъци от изгрев до залез .

леГена неТрайкова

леГена неТрайкова 04.01.2021 22:39

GERB ераската пачавра виктория петрова да се маха. Изкуствена и противна на хората и си ляга със свиня. Това не е ли отвратително

Знаеща

Знаеща 05.01.2021 1:43

Прав е Лалугеров,да не забравяме Георги Любенов,Христо Калоферов

rumen bahof

rumen bahof 05.01.2021 5:20

trqa da e derektora na tazi uspurdna darjava s grupa upsurd v parlmenta a slavi i ivan i andrei v gladiatorski bitki za ocelqvane

ТВ Профи

ТВ Профи 05.01.2021 11:09

Е как след като Марина Цекова все още не е стъпвала в бтв, пък новите й колеги вече не разговаряли с нея? Алоу, блиц, много плоско, ама много. Явно някой ви плаща да пишете едни и същи глупости срещу едни и същи хора.

ТВ Профи

ТВ Профи 05.01.2021 11:09

Е как след като Марина Цекова все още не е стъпвала в бтв, пък новите й колеги вече не разговаряли с нея? Алоу, блиц, много плоско, ама много. Явно някой ви плаща да пишете едни и същи глупости срещу едни и същи хора.

Даа

Даа 06.01.2021 13:56

Виктория Петрова е най добрата водеща.Приятна, спокойна, сдържана и сериозна. Чаровница. Искаме си Вики и Юксел. Марина Цекова не става, а на Лиляна Боянова купете един сутиен. Да не се явява така. И са малко скучни с нейния партньор