Никол Станкулова се замеси в скандал, харчела парите на свекъра си СНИМКА

Никол Станкулова се замеси в скандал, харчела парите на свекъра си СНИМКА

Синоптичката Никол Станкулова, която в момента не е на екран заради втора бременност, се вбеси жестока на нелепа забележка в социалните мрежи и направи на пух и прах свой последовател. 

Станкулова бе остро нападната, че харчи парите на свекър си Цеко Минев и не може сама нищо да си позволи. Това разгневи синоптичката, която не подмина злобната забележка и отвърна ожесточено. 

Повод за злобния коментар в мрежата дойде от публикация на Никол, в която обяснява, че има домашен любимец куче и колко често трябва да е почиства след нея. За тази цел Никол рекламира известна марка прахосмукачка, а отдолу почитател я контрира остро. 

"Абе вие с на Цеко Минев сина имате спестени поне 700лв. Можете да си вземете и домашна помощница вместо ти да жулиш с прахосмукачката", гласи забележката под поста на Никол. Изглежда това доста ядоса бременната синоптичка, която не остана длъжна на хейтърския коментар. 

"За ваша информация и сама мога да си позволя робот или чистачка, не ми е необходим друг човек за тази екстра! Пожелавам Ви и вие да можете да си го позволите, за да не се впечатлявате от чуждото..", пише ядосаната Станкулова./show.blitz.bg