Нещо ужасно сполетя Ивайло Захариев след развода му с Миряна... СНИМКА

Нещо ужасно сполетя Ивайло Захариев след развода му с Миряна... СНИМКА

Хитовият актьор Ивайло Захариев и съпругата му Миряна от няколко месеца са разделени. И двамата мълчат и не казват причините, но това не пречи на актьора да се показва на светски събития с новата си любов. 

В общото им жилище е останала Миряна с двете им деца Дамян и Филип. Из светските среди се шушука, че тя била много властна жена и непрекъснато мачкала егото на Иво. Затова той намерил утеха при друга жена, която настоявала да се разведе с с майката на децата му. 

Голяма драма сполетя Ивайло Захариев, съпругата му го..

На Миряна й дошло като гръм от ясно небе, тъй като до този момент смятала семейството си за идеално, тъй като всичко ставало по нейния начин. Изглежда проблемите вкъщи през последните месеци са оказали силно влияние и върху актьора от "Под прикритие". 

35-годишният само за няколко месеца промени цвета на косите си и вече преобладават белите косми. Това е знак, че е преживял силен стрес, който е довел да прогресивното побеляване на мъжкия секссимвол. Разпокъсан между две жени и всяка искаща нейното си, накрая Захариев загуби от своя чар и се превърна в застаряващ чичко./show.blitz.bg

 

Коментирай

Данеула

Данеула 07.08.2020 14:09

Мисля,че този артист си навлече беля,докато се усети.Явно е податлив на женски манипулации.Тази ,втората е също жена с претенции.Горкото момче -ще живее между чука и наковалнята.Сори.