Нерви и стрес съсипали Йоана Захариева! (СНИМКИ)

Нерви и стрес съсипали Йоана Захариева! (СНИМКИ)

Наскоро певицата Йоана Захариева шокира страшно със занемарен външен вид зрителите с участието си в кулинарното шоу "Черешката на тортата". Реакцията на феновете й бе направо скандална!

Още миналата година изпълнителката удари 100-те килограма, но сега е напълняла още повече. И докато всички се питат какво се е случило с чаровната певица, за да допусне такъв драстичен обрат във визията си, близки до Йоана разкриха, че през последните две години тя е преминала през тежки изпитания и нервите и стресът са си казали думата, пише "Хотарена".

След като миналата година лекарите й откриха диабет, Йоко заряза музикалната си кариера и се преориентира към хотелиерския бизнес.

За кратко успя да влезе в някакви норми, докато не я връхлетяха други беди. Певицата се оплака, че изпитва сериозни финансови затруднения, тъй като бащата на двете й деца плащал едва 300 лева издръжка на месец.

И проблемите на певицата не свършват дотук. Миналият месец тя се оплака, че не стига другото, но и от мебелната фирма, на която се е доверила, са я завлякли със сериозна сума.

Всичко това се отразявало на здравето й и въпреки строгите хранителни режими на д-р Емилова, Йоана продължавала да пълнее.   

Прави впечатление, че певицата като цяло не се грижи за външния си вид. В "Черешката" тя бе с чорлава прическа, раздърпани широки дрехи и без грим. "Явно съвсем се е предала", коментират със съжаление зрители на формата, а очевидно и почитатели на певицата./show.blitz.bg

Коментирай