Неочакван свидетел заковава Миро Дзвера за побоя на Мария

Неочакван свидетел заковава Миро Дзвера за побоя на Мария

Зверствата на Мирослав Соколов над попфолк певицата Мария са ставали пред очите на дъщеря й Марая. Това още повече утежнява положението на лихваря.

Големият побой от 21 март е бил видян от 13-годишната щерка на чалгарката. Момичето се било свило в ъгъла и плачело от уплаха.

В същото време Миро продължава да отрича, че е започнал пръв боя. Той твърди, че се е защитавал, тъй като тя първа му се нахвърлила, защото той й съобщил, че се връща при бившата си жена.

В момента Дзвера, както е известен в ъндърграунда, се намира именно в дома на майката на двете му деца, където излежава домашен арест. Той сам е помолил да бъде под стража таm, пише "Уикенд". 

Счита се, че това не е първият побой на Миро над Мара Отварачката. Той редовно я биел, но после й давал пари и тя забравяла всичко.

Този път обаче боят е бил прекалено жесток и този път тя желае да го осъди. Присъдата може да е до 5 години затвор.

Мария пък вече се оглежда за съпруг номер 4. Интересното е, че често се омъжва, но рядко ражда, което говори, че просто иска да цеди мъжете за пари.

Марая вече е на над 12-годишната възраст, което значи, че може да свидетелства срещу пастрока си в съда./show.blitz.bg

Коментирай

дядо стефчо

дядо стефчо 02.04.2023 16:39

Този път май ебачу ще го ебът.

Заза Безлихвения

Заза Безлихвения 02.04.2023 19:08

Бах го у лихваря. Все у чужди жени живее. Няма ли пара за собствен апартамент…

Отпадъци

Отпадъци 03.04.2023 9:18

са и двамата. Най-добре е да се съберат отново, но в кофата за боклук и да вземат бившата на изрод, защото и тя явно няма мозък. Разврат, простотия, агресия - това, виждат децата и после това правят. Бог да прости България.

ЧалгоолигОфрЕн

ЧалгоолигОфрЕн 03.04.2023 13:57

Миро първо я иве в гъза и после фостата. устата и е като потка. С нея какво ли не прави.