logo

Наталия Гуркова с пикантни подробности за застреляния Джордже Михалевич

Наталия Гуркова с пикантни подробности за застреляния Джордже Михалевич

Наталия Гуркова живее втори живот след смъртта на съпруга си. Джордже Михалевич бе застрелян в колата си в Йоханесбург, ЮАР, на 24 септември 2018 и оттогава бившата миска носи само черни дрехи. 

Решила е да започне живота си отначало. В Софиям сама с двете си деца след смъртта на диамантения бос. Не случайно започна да води и свое предаване, както и да приема покани за различни фотосесии. Най-накрая реши да проговори и да каже подробности от случилото се миналата година. 

"Миналата година, през септември, животът ми се преобърна за втори път. Още в началото на годината бяхме решили с Джордже, че ще останем да живеем в Европа. Аз живея в България от няколко години, а съпругът ми пътуваше между държавите, но вече беше решил да не живее в ЮАР. От април месец бяхме в Европа - най-напред в Черна гора, после във Франция, септември бяхме в България, за да изпратим на училище дъщеря ни и малкия на детска градина. Ден след това мъжът ми замина в ЮАР по работа. И ми се обадиха от полицейската служба. Мислех, че сънувам, че се случва нещо нереално, някаква измама... Беше толкова ужасно, че не можех да повярвам, че е истина", казва Наталия пред "Ева".

Ето какво прави Наталия Гуркова след разстрела на съпруга си

Красивата миска е категорична: "Да, започвам отначало живота си. Но вече с две деца, това е разликата. Когато преди 10 години се омъжих за Джордже и взех решение да замина с него за ЮАР, където той е роден и живее, започнах живота си пак отначало, на чисто. Когато си млад и влюбен, е лесно да си вземеш куфара и да заминеш на другия край на света. Както направих аз, изоставяйки своя живот тук, кариера, в която имах достатъчно работа заради опита и името, което си бях създала. Тук оставих семейството си и приятелите, които толкова обичам...". 

Гуркова обаче е категорична, че любовта си заслужава жертвите и казва: "Джордже е моята голяма любов."/show.blitz.bg

Коментирай

опитай си късмета сега

опитай си късмета сега 08.05.2019 18:59

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби ! Онлайн казино , с нови игри и забележителни джакпоти .Нужен е минимален депозит от 10 евро!Вчера спечелих 677 евро ! https://bit.ly/2vGdh7g

Анонимен

Анонимен 09.05.2019 0:51

Натали Гуркова просто споделя. "Пикантни" в случая е просташко и фалшиво.