Натали Трифонова вдигна скандал в ефир на Бакърджиев и Цънцарова, а причината се оказа мъж

Натали Трифонова вдигна скандал в ефир на Бакърджиев и Цънцарова, а причината се оказа мъж

Натали Трифонова вдигна сериозен скандал на колегите си от сутрешния блок на bTV заради подигравки към новина, която тя представи от диванчето, на което по традиция се събира екипа.

„Ядосахте ме!“, изригна тя в ефир, след като Пепи Бакърджиев и Мария Цънцарова не спряха да се хилят на това, че американската тенис легенда Серина Уилямс е била обявена за модна икона. Това само даде начало на подигравките, които след това се прехвърлиха и към българският тенис идол Григор Димитров.

Докато вървяха кадри на Серина Уилямс в черна рокля да получава наградата за модна икона, зад кадър се чу кискането на Цънцарова. Бакърджиев пък директно заяви, че има какво да каже по темата, но ще си замълчи. На една от снимките Серина беше заедно с Ким Кардашиян и по този повод спортният журналист вече не издържа, пише vihrogon.bg.

„Тази до нея по-скоро бих я…“, изкоментира Бакърджиев. „Би я какво?“, засече го на секундата Цънцарова.

„Бих я преференцирал“, отвърна Пепи, хвърляйки колегите си в неудържим смях. Само Натали се нацупи на коментара, който не беше особено политкоректен.

„Да кажем, че и Натали е носител на титлата „Модна икона“, за баланс на снимките, които видяхме“, допълни Мария Цънцарова. Оттук насетне ситуацията стана хаотична.

Пепи Бакърджиев побърза да намеси Григор Димитров в разговора, като заяви, че не разбира как бившето му гадже Мадалина Геня първо го ругае и обижда, а после пише, че се гордее с него.

„Какво сега, като са се разделили, хората не трябва дори да се поздравяват ли според теб?!“, с тези думи той беше нападнат от Натали. Пепи усети, че колежката му сериозно е набрала, затова смени темата с тази, че спомената по-рано Серина, а и сестра ѝ Винъс заявяват, че не просто харесват, а обичат Гришо.

„Виж какво, покани го за интервю и ги изяснете тези работи с него“, разпалено репликира Трифонова, която неведнъж е твърдяла, че Гришо и Маделина ще се оженят.

„Ти го покани, ти имаш предаване за бляскавия живот“, коментира Пепи Бакърджиев, след което допълни, че Гришо със сигурност би „преференцирал“ Натали пред него или Злати Йочев. Този намек вече напълно развали настроението на синоптичката, която директно си каза, че е ядосана на колегите си и очевидно не се преструваше или шегуваше./show.blitz.bg

 

Коментирай

Стайко

Стайко 09.11.2023 13:37

Такива запъртъци като бакърджиев дето спорт не са играли в училище, но иначе са професори коментиращи великите спортисти са облика на клошарската, комплексирана, клюкарска журналистика в България. Тоя може само да се нареди за автограф от Григор а не да определя за кое предаване е.

vauqaz

vauqaz 09.11.2023 14:38

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa - тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт:----- http://gg.gg/ketox

Иван

Иван 09.11.2023 16:41

Тя тая оФцА Трифонова ако не са интригите, скандалите и сплетните никой няма да я знае, че срича времето

Varka

Varka 09.11.2023 18:27

Хората вече могат да предотвратят или излекуват диабета само с едно лекарство. Подходящо за всеки и действа бързо, помогнете на себе си или на близките си това е лекарството: ----- https://goo.su/diabexin

пепеРутка

пепеРутка 09.11.2023 23:27

Бре! Тая в розоФкото се взела на сериозно?

Всичките

Всичките 09.11.2023 23:27

Всичките са много, ама много зле! Разбира се, най дебилно е синоптичка да води предаване! По дебилно е само, модна икона да е облечената като зле опакован хелоуйнски бонбон, буца Уилямс!

Оператор

Оператор 09.11.2023 23:30

Натали,абе тоя Бакарджиев ще гръмне от надуване много тежко го дава иначе е пълна мъгла и от спорт не разбира нищо там в канал 3 при Сашо беше чирак и това е!

Футболист

Футболист 09.11.2023 23:39

Наталка я го питай тоя Бакарджиев по физическо събличал ли си е или се е събличал само с мъжемелачката Вики Петрова и Гунчева питай го!

Ххх

Ххх 09.11.2023 23:55

Бройлери отглеждани от Посолството

футболист без акъл

футболист без акъл 10.11.2023 0:05

Ей, фурболеро още ли не си свИтнал, че не е важно как изглежда по физическо, а 'кво има в гащите. Айде риткайси кълбето. Много си сладък с на снимка с топка в ръка (аме не златна).

Emilia

Emilia 10.11.2023 0:12

Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами------ https://min.lc/diabexin

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 10.11.2023 13:17

ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРИМАТИ СА БЕЗКРАЙНО ПРОСТИ И НАХАЛНИ СЪЩЕСТВА! ДА НЕ ЗАБРАВИМ И ВЕЛИКИЯ СИНОПТИК!