logo

Наранената Радина Червенова: За последен път ти прощавам изневерите, Коко!

Наранената Радина Червенова: За последен път ти прощавам изневерите, Коко!

Коко Каменаров и Радина Червенова спасиха връзката си от разпад, сравним с разруха от земетресение. Преди няколко месеца положението между двамата бивши служители на БНТ изглеждаше невъзможно до отчаяние.

Бохемските изцепки на Каменаров доведоха до заживяването му с друга жена. Това принуди Радина да се махне от общото им жилище и да се отдалечи чак в Швейцария при дъщеря си.

В началото на годината стана ясно, че дългогодишните звезди на БНТ преживяват катаклизми в брака си. Бившият генерален директор на БНТ имаше нова жена в живота си, заради която Коко и Радина живееха разделени. Новата сърдечна тръпка на Коко бе известна бизнес дама, която има 5-годишен син от предишна връзка.

Това е Михаела Калайджиева, близначка на Гергана Паси. През 2014 г. тя роди син на известния бизнесмен Борислав Дионисиев. Двамата с Коко заживяха с нея на семейни начала. Според слуховете, двамата се познавали отдавна, но любовта им пламнала преди година, пише "Уикенд". 

Нови здравословни драми за Радина Червенова

Преди 2 години Радина внезапно слезе от екран, за да се лекува от рак на гърдата. След това тя освободи щата си на „Сан Стефано” 29. Червенова се раздели с държавната телевизия малко след като мъжът й напусна директорския пост. Направи го заради присъда за шофиране в нетрезво състояние, заради което получи условна присъда.

След удара, който й нанесе съпругът й, дългогодишната водеща на „По света и у нас” се установи да живее в Швейцария. В страната на шоколадите е устроена най-голямата й дъщеря Десислава. В Швейцария бившата тв звезда най-накрая имала възможност да е близо до 5-годишното си внуче.


Заедно Каменарови отглеждаха общо 4 деца. Двете пораснали отрочета на Радина от първия й брак, както и щерката на Коко Каменаров от бившата му съпруга Камелия Станчева, вече са граждани на света. Четирите деца в семейството са се пръснали по света между Франция, Англия, Швейцария и България. Единствено общото дете на телевизионното семейство – Анастасия, е в дома им. Доведените деца били изключително близки с втория си баща и за миг не забравяли кой ги е възпитал. Те обаче охладнели към него щом разбрали как е наранил жената, която ги е отгледала.Когато в края на 80-те се залюбила с колегата си Коко, Радина имала вече две деца – дъщеря й Десислава и сина й Валентин. Малкият бил бебе и едва се движел с помощта на проходилка. Валентин отраснал изцяло под грижите на Каменаров, а години по-късно младият  мъж дори пожелал да бъде осиновен от новинаря. Младежът е завършил в специалност компютърни науки в елитен университет в Англия и остава да живее там. Започва работа в голяма компютърна компания и отдавна се издържа сам.

София пък е доведената щерка на червенокосата водеща на новините по БНТ. Според близки до фамилията, София се разбирала много добре с Радина, но определено израснала като затворено хлапе. Анастасия е изтърсачето и очаквания плод на любовта между Коко и Радина.
Актуалната информация за семейството е, че Коко Каменаров е поискал последен шанс за общия живот с Радина. Той се е променил до неузнаваемост – загърбил е флиртовете и се грижи за общия апартамент в „Лозенец”, дори купил нов в същата сграда, твърдят очевидци. Радина му е простила и се е завърнала в България. Тя обаче никога не прави изявления за проблемите в личния си живот. Никога не проговаря лоша дума срещу Коко, нито пък е коментирала първия си брак с мъж с фамилия Куюмджиев./show.blitz.bg

Коментирай

Ева

Ева 13.06.2020 17:02

Михаела може да е по -млада ,но Радина със сигурност е в пъти по-красива.

Деси

Деси 13.06.2020 18:16

По-млада, по-арогантна и по-закъсала за мъж, но няма да стане. Пак ще проси пари и внимание от дъртофелника Дионисиев.

Романтик

Романтик 15.06.2020 8:49

Пловдивските сестри-курви още от университета!

Владимир

Владимир 15.06.2020 11:54

Как може да се сравнява Михаела с Радина? Радина е 100 пъти по красива!

иванова

иванова 15.06.2020 12:32

Наистина ли мислите,че любовните полюции на изКОКОригали "величия" занимават някой. Вече съм сигурна,че от много отдавна за специалност "журналистика" са приемали без приемен изпит и без елементарна грамотност.

firebg

firebg 18.06.2020 19:28

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Еми

Еми 19.06.2020 23:00

РАДИНА Е СТРАХОТНА.

Tyurvhjjj

Tyurvhjjj 21.06.2020 20:18

На тоя алкохолик, никаква прошка

Остап Бендер

Остап Бендер 23.06.2020 17:25

Съчуствие и уважение към любимката на народа.Отдавна трябваше да ритне това прасе.Не е късно.Като бях малък,такива ги убивах на място,с прашка.

Polin

Polin 24.06.2020 21:15

Голяма новина !Дългите бракове са пълни с безкрайни компромиси.Съпрузите се чувстват прецакани или преситени и търсят нещо настрани и по -младичко.Открай време е било така.По неестествено е когато единия е към 20 -30години,а другия към 70год.Сексът движи света.

Silvia

Silvia 09.07.2020 1:32

Радина, ако ти е изневерил, той пак ще го направи ! Остави го !

Гошко

Гошко 16.08.2020 16:42

Радина е голяма симпатяга!

Жена

Жена 06.10.2020 1:40

Тоя идиот как можа да го направи това ? Аз ако бях на нейно място нямаше да му простя ! Тая жена на ръце трябва да я носи ! Тая Михаела е толкова грозна ,какво и хареса ??? По -прости от мъжете няма....