Мария се появи в национален ефир, проговори за зверския побой от Миро

Мария се появи в национален ефир, проговори за зверския побой от Миро

Певицата призна, че най-важният избор в живота ѝ е бил моментът, в който се е подготвяла да стане майка

Най-опасният човек за мен съм самата аз. Това каза поп-фолк певицата Мария в студиото на "Събуди се".

Тя не скри, че е много спонтанна и чувствителна. Въпреки че е на 42 години, изпълнителната не смята, че е постигнала баланса в живота си.

"Силен човек съм. Няма нещо, което успява да ме смачка. Дори в мъката си съм силна", твърди фолк певицата. 

Водещата на предаването Анна-Мария Конова реши да попита певицата и за скандалната информация, която се появи през последните дни, а именно, че съпругът й Мирослав Соколов й е нанесъл побой и в момента е обвинен за опит за убийство. Това обаче главно разгневи изпълнителката, която през зъби започна да говори:

„Аз съм медиен образ и изпълнител и съм приела всичко това. Би трябвало да бъде ясно, че аз не ползвам тези неща като трибуна – говоря за социалните мрежи. Използвам ги за хората, които ме обичат“, каза тя.

„Твърде груби и неверни неща се казаха по случая от последната седмица. Което е най-интересно за мен, е че аз общувам с много малко хора. Най-близките ми хора – това са моите колеги, моето семейство. Взеха отношение хора, които и аз не знам на фона на какво го сториха. Някаква триминутна изява ли търсят от цялата ситуация.

Крайно грозни неща се изказаха“, категорична бе тя.

Предпочитам личният ми живот да бъде личен. Отделила съм достатъчно време на работата си, за да си бъда горда  с нея. Мислех, че ще си говорим за  изявите ми, не за тази случка“, призна раздразнено Мария.

Водещата обаче опита да постави темата по-глобално, че е редно да се дава гласност без страх:

„В края на краищата има достатъчно хора, които се грижат за тези неща, за нашето спокойствие като граждани. Няма да давам съвети, няма и да коментирам личния си случай“, каза тя.

„Не се страхувам и винаги съм спокойна”, каза Мария.

Конова я пита дали все още е със съпруга си отново, но изпълнителката заговори за професията и ангажиментите си.

Певицата призна, че най-важният избор в живота ѝ е бил моментът, в който се е подготвяла да стане майка. Мария вече не е толкова строг родител, колкото най-добър приятел на дъщеря си Марая, сподели изпълнителката като каза, че връзката им е много силна.

„Марая е най-доброто ми постижение в живота. Горда съм с нея много”, допълни майката.

„От нея взимам усмивката. От нея се зареждам много позитивно винаги. Гледам да си взема максимално от всичко от дъщеря си. Дори и когато имаме недоразумения го правя, защото я харесвам повече от себе си“, каза още певицата.

Изпълнителката призна, че е допускала безчет грешки. "Най-важното е обаче да помислим дали са грешки или уроци", каза тя. 

Коментирай

Аман!!!

Аман!!! 01.04.2023 12:02

Това ли ще е поредната дъвка? Вече половин година се дъвче битата преди 5 години, сега тази ли ще е? Поне са я били сега и може да си извади медицинско.

kurev

kurev 01.04.2023 12:39

Най-важният ми избор бе: Дали да ме шибат в г за и колко пъти. Деба курвата скапана!

СОКОЛОВ

СОКОЛОВ 01.04.2023 12:54

ВСИЧКИ КИФЛИ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ВЛЕЗНАТ В НОВИНИТЕ.ЖЕНЕНА СИ И АКО СИ МИСЛИШ,ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ПРАВИШ КАКВОТО СИ ИСКАШ БЕЗ ДА ЦЕНИШ ЧОВЕКА ДО ТЕБЕ Е НОРМАЛНО ДА ТИ НАБИВАТ КАНЧЕТО.ЧАК ПЪК ОПИТ ЗА УБИЙСТВО!?

СОКОЛОВ

СОКОЛОВ 01.04.2023 13:01

ВСИЧКИ КИФЛИ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ВЛЕЗНАТ В НОВИНИТЕ.ЖЕНЕНА СИ И АКО СИ МИСЛИШ,ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ПРАВИШ КАКВОТО СИ ИСКАШ БЕЗ ДА ЦЕНИШ ЧОВЕКА ДО ТЕБЕ Е НОРМАЛНО ДА ТИ НАБИВАТ КАНЧЕТО.ЧАК ПЪК ОПИТ ЗА УБИЙСТВО!?

Балък

Балък 01.04.2023 13:23

Браво !!!!! Раздухват нещата нарочно. Поводът е конвенцията. Колкото повече бити жени. Ха сега приемайте Истанбулската конвенция. Как сега след 5 години Дианчето се сети ,че някой си там я е бил. Цели 5 години

марийка

марийка 01.04.2023 13:30

наближават 50 те си години и още се държат като тинейджърки. говори ли това нещо, колко ограничено мислят и тия които ги бият и битите обикновено са ограничени в акъла си

Писна ни!!

Писна ни!! 01.04.2023 15:43

Да им имам “драмите” на тези от нова и на Мария. Да почнем да наддаваме, коя ще е следващата. Като те набият извади си медицинско, извикай полиция, дай го на прокурор. Какво ходиш по телевизиите. Смотанячки.

Българка

Българка 01.04.2023 17:27

Когато е карала нейните мутри да бият хора, които нещо не са и угодили , харесвало ли и е? Харесвало ли и е да се държи мутренски с хората? Е всичко се връща на този свят

баста на чалгата

баста на чалгата 01.04.2023 18:54

"Предпочитам личният ми живот наистина да си остане личен", заяви певицата. Но иначе пробутва парцалки,почивки,ферарита,бентлита и подаръци.....изобщо не е /лично/ това.

Грубер

Грубер 01.04.2023 19:07

Зверски, зверски. колко да е зверски тоз побой бе? Като оная другата - шутирали я уж в мутрата с мъжка обувка, пък на селфито сълзи и сополи...

Ехо

Ехо 01.04.2023 19:19

Жената е имала проблем! Това е ясно! Търси си правата, но за съжаление няма да успее защото е сама и никой няма да я защити! Никой няма да е срещу Вергов, а той умее явно са манипулира! И двамата имат вина, но жената е слаба за да се защити! Моля, не я съдете само нея! Бъдете обективни!

Кочо

Кочо 02.04.2023 0:05

Никой не го интересува...

Този

Този 02.04.2023 9:30

грозен, разпльокан гном е добре да се скрие и да си трае - няма акъл, нито морал.

koko

koko 02.04.2023 15:06

Mnogo Glavuresta taj bre.