Маги Халваджиян избяга от сватбата на Софи Маринова

Маги Халваджиян избяга от сватбата на Софи Маринова

Сватбата на Софи Маринова и Гринго безспорно ще бъде едно от събитията на годината. Младоженците бяха уважени от редица техни приятели, сред които имаше и цяла плеяда от звезди. 

На едно от ВИП сепаретата бяха настанени Гери-Никол и Славин Славчев, които участваха в предишния сезон на "Като две капки вода", заедно с красивата булка. Компания на талантливите певци им правеха Маги Халваджиян, Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека. В началото всичко вървеше по план, докато Маги Халваджиян не бе принуден да избяга с 300 от сватбеното тържество и отпраши в неизвестна посока. 

Първият час от сватбата мина под тиха джаз и рок музика, което накара продуцента на "Като две капки вода" да се почувства за миг в свои води и дори да му е приятно на циганска сватба. До момента, в който настроението не мина в ръцете на музикантите от оркестър "Рико бенд", които забиха мазна чалга още с първото парче.

Маги не издържа на напрежението, хвана се за главата и по най-бързия начин се изпари от сватбената зала. Навън разправяше, че Софка му е казала, че няма да има чалга, поне в началото. Бързото преминаване на стиловете му докарало стрес. Затова не се върна повече на мястото си сред останалите популярни личности. 

Неговите любими водещи Рачков и Зуека обаче останаха и се потопиха в атмосферата. При тях се присъедини и режисьорът Людмил Иларионов и половинката му Ани Хоанг, които бяха най-активни на дансинга./show.blitz.bg

Коментирай

Васил

Васил 31.03.2019 17:45

Какво събитие на годината бе,Блиц,че двама цигани се женят.Стига сте надували тия балони,че опрос- тачвате още повече народа!!