Кичка Бодурова скочи срещу Фънки: Недодялано човекоподобие и недоказан музикант

Кичка Бодурова скочи срещу Фънки: Недодялано човекоподобие и недоказан музикант

Последният епизод на култовото шоу "Като две капки вода" успя да създаде нов грандиозен скандал между един от членовете на журито и една от най-големите ни български звезди. Непристойни подигравки отстрана на Фънки към гласовитата Кичка Бодурова накараха нейните почитатели да настръхнат към него и да избухнат с остри коментари срещу съмнителното му музикално образование. А непристойното му поведение достигна и до ушите на самата певица, която от години живее в Америка. Кичка не му остана длъжна и изригна в типичния за нея стил. 

Стефан Илчев се представи блестящо в последния епизод на "Като две капки вода" в имитация на Кичка. Той бе доловил всяко нейно движение и дори вибрато в гласа. Това не остана незабелязано от членовете на журито, но Фънки за пореден път реши да се направи на интересен и да скочи срещу голямата ни звезда. 

"Това предаване взе нещо да се скапва. Това ресторантьорско начало на вечерта не е моето, което искам да видя. Знам възможностите на Стефан и не мога да си изкривя душата, че тази песен не беше нищо особено за него. Има лош късмет, че е попаднал на лоша песен. На Кица кое е гениалното", бяха думите му за изпълнението на Стефан, който трети пореден лайф влиза в женски образ. 

Макар голямата българска звезда Кичка Бодурова от години да живее в Америка, тя не спира да поддържа контакт със своите почитатели в родината. Още по време на имитацията на Стефан те я информираха за големия му успех, но и за заядливите коментари от страна на Фънки, на който не му отива да скача по този смешен начин към вече доказани имена. 

"Искам да бглагодаря от сърце на прекрасния Стефан Илчев за невероятната имитация. Разбира се, и на екипа от невероятни гримьори на най-гледаното българско предаване. Изпратиха ми видеото веднага. Даже спрях колата, за да го видя. Доколкото за това недодялано човекоподобие и нещастен недоказан музикант Фънки, защо се ядосвате, приятели. Гледам коментарите ви! И аз като вас не мога да разбера с какво е полезен на шоуто. Той дори не разбира подигравките, с които го "обгръщат". В България има още един, дето му се иска да бъде "Лорд". Плюейки другите с жлъч се опитва да гради собствения си имидж. Въпрос на разбиране - едни градят името си с талант и с него обикалят света, други се опитват да лаят като помияри и им се иска да бъдат и те велики", изригна Кичка с коментар по случай острите думи на закръгления музикант насочени към нея.  

Кичка отправи и призив към продуцентите на шоуто. Тя много иска да включат нейните песни "У дома", и "България" в шоуто. "И крайно време е да посъветвате журито да коментира само изпълнението-имитация, а не какъв стил те харесват или не", допълни обичаната ни певица./show.blitz.bg


 

Коментирай

дядо Каракоч

дядо Каракоч 12.03.2019 10:34

А аз искам да видя Фънки,демек ДимКов,на кънки без дънки.

Васил Петров

Васил Петров 12.03.2019 10:42

Тази барантия, пак излезе от кръчмарската дупка....

Лалугеров

Лалугеров 12.03.2019 11:09

Фънки вече се изтърка с неговите глупости ! В първия сезон беше забавен, но сега вече е банален и безинтересен ! Грешка беше на Халвите да го викат пак ! Иначе шишкото е един посредствен музикант с наднормено тегло и куп вредни навици !

vessi

vessi 12.03.2019 11:38

На Фънки повечето коментари са злобни и оскърбителни.Бодурова си има своята публика и няма нужда от реклама .Не се научихме да уважаваме успехите на другите, а и ни е трудно даже да ги признаеме.В това предаване се коментират имитациите ,а не стила и качествата на певците.

Прасето Мънки

Прасето Мънки 12.03.2019 11:42

Грозният дебелак със съмнителен талант е типичен балкански селски бек, само плюе и обижда, а не се вижда.... Тотален контрапункт му беше гост-журиращия, диполматичен, намиращ за всеки добра дума да каже. Личи си кой къде обитава.

rapan

rapan 12.03.2019 12:05

Кица не е голяма звезда.... факт.... големи звезди са Лили Иванова и Васил Найденов! Всеки българин знае песните им.... за Кица не мога да кажа същото!

taka e

taka e 12.03.2019 16:37

отърви се от стърчащия корем ,виж колко е лесно ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq

НЕИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ФЪНКИ

НЕИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ФЪНКИ 12.03.2019 19:13

КИЧКА Е ГОЛЯМА ПЕВИЦА,ИМА МНОГО ФЕНОВЕ,А ФЪНКИ Е СМОТАН ВТОРОКЛАСЕН МУЗИКАНТ,ФЪРФОЛЯК И СМЕШКО,ДОРИ ПРОТИВЕН/АКО МОЖЕШЕДА СЕ ВИДИ ОТСТРАНИ/

таня добрева

таня добрева 12.03.2019 23:24

Първо Фънки лъже, че не обича "ресторантьорски" песни ! Миналата година толерираше чалгаджията Константин, само защото яде без пари в ресторанта му, а не че той се представяше най- добре от всички ! А Кичка Бодурова си е доказана певица !

Б. Анева

Б. Анева 13.03.2019 15:59

НЕ СИ ПАДАМ ПО ШОПАРИ, ФЪНКИ, НАМАЛИ ТЕМПОТО БЕ ДРУЖЕ, ЯЖ ПО МАЛКО И ПЛЮЙ ПО МАЛКО. ОГЛЕДАЙ СЕ ВСЕ ПАК - НЕ СИ СЪВЪРШЕН И НЕ СИ НА ВЪРХА, А И НЯМА ИЗГЛЕДИ ДА БЪДЕШ НЯКОГА. ТАКА ЧЕ, СТОЙ СИ В КАЛТА НА КОЧИНАТА СИ И ПО КРОТКО, МНОГО МИРИШЕШ БЕ БРАТЕ, ДОРИ СМЪРДИШ....

диди дайсон

диди дайсон 13.03.2019 16:03

Много е точна-,,Това недодялано човекоподобие...."Там ли изобщо му е мястото??? При него килограмите и музикалните му качества са: ОБРАТНО ПРОПОРЦИОНАЛНИ!!!

вили

вили 13.03.2019 16:59

Стефан Илчев изпя песента на Кица по-хубаво от нея

Трубадур

Трубадур 14.03.2019 1:28

Кичка била голяма звезда! ;););)

gaga

gaga 14.03.2019 1:59

BRAVO KICHKA ! TOVA OTVRATITELNO PRASE FANKI LI E KAVO E ,NIAKOI TRIABVA DA GO SLOJI NA MIASTO -MAN !BOKLUK!

Лас Вегас

Лас Вегас 14.03.2019 4:24

Да имаше такъв концерт Кичка в Цезар Палас,но той беше благодарение на нейния съпруг Крис,и на момчетата от Бургас които живееха в Лас Вегас тогава(1990) Тогава представи песента България.

баба

баба 15.03.2019 12:31

Фънки такъв, Фънки онакъв.....ама Кичка кога е била ,,звезда,, че нещо не си спомням.