Катя Близнакова изригна: Богдана Карадочева е милионерка, която по цяла нощ комарджийства

Катя Близнакова изригна: Богдана Карадочева е милионерка, която по цяла нощ комарджийства

Да сте чули някога Лили Иванова да се е оплакала?! А на нея и Васил Найденов все попфолкът им е виновен

Тези дни певицата Богдана Карадочева се оплака в медиите, че не получава нито стотинка пенсия.  „Не получавам дори социална пенсия, все едно не съм гражданин на тази държава. Но какво да правя? Ще се боря някак“, ожали се изпълнителката на „Дано“.

Думите й обаче не бяха посрещнати със съчувствие от нейни колеги. Изпълнителката на „Лиляно моме“ Катя Близнакова е една от колежките на Богдана, която открито се опълчва от нахалството на Карадочева.

Пред show.blitz.bg  Близнакова изригна с гневен коментар относно последното изказване на своята колежка. „Богдана има толкова много пари, че е смешно да се оплаква. Да, на всеки се полага пенсия, ама да сте чули Лили Иванова, която я хулят непрекъснато, да се оплаква?! Богдана все се жалва, а цял живот е била добре – и при комунизма, и след това. Смешно ми е такива думи да се изричат“, беснее Катя пред наш репортер.

„Толкова хора от нашата гилдия умряха в пълна мизерия и дума не казаха. А тя, която има толкова много пари, седнала да се оплаква. Грозно е! Винаги е имала пари, все пак беше женена за един от хората на Бай Тошо. И накрая да седнеш да се жалваш, че не взимаш и стотинка от държавата. Това ли ти е проблемът? Излез и кажи, че си написала нова песен, нали си творец“, допълва тя.

Навремето всички изпълнители работеха към Дирекция Музика, но по стечения на обстоятелствата им трият години трудов стаж. „Всички бяхме там на щат и са ни удържали от хонорарите за пенсия, а накрая излезе, че все едно никога не сме работили. Много е гадно. Това е проблем на държавата. Не съм чула някой друг да се оплаква. И ме дразни да го правят хора, които видимо са добре финансово. И вместо да се гордее с това и да помага и дарява пари на нуждаещи се, тръгнала да се жалва, че няма пенсия. Когато ние ходехме да пеем на СДС и на мен лично са ми премръзвали бъбреците, Богданчето си разполагаше с кинти. Лили е оплювана, изкарвали са я каква ли не, а тя никога не е се е оплакала от нищо. Някога да сте я чули да казва, че фолка са виновни да няма участия?! А на Богдана и Васил Найденов все попфолкът им беше виновен толкова време! Изумена съм как може да се жалваш, че не взимаш нито един лев от държавата. И това милионерка, която по цяла нощ комарджийства по игралните зали. Когато имаш за игрални зали какво ти дреме за пенсията?!“, откровена е в изповедта си Близканова.

Тя е на мнение, че Богдана лежи на стара слава и от мързел не прави нови песни. „Значи няма нужда да твори, понеже си има кинти, ама що пък да не поиска и още от държавата. Да, полагат й се, не го отричам. Ама не й отива на положението и на името, за което претендира, да се жалва. Плюс това на нея салоните никога не са били пълни. Пътувала съм с Мими Иванов и знам как залите се пръскаха по шевовете, докато при Богдана не беше така‘, спомня си Катя.

 

Коментирай

666

666 27.12.2018 16:35

вярно и жалко. и Стефан, и сина на Богдана и самата тя не излизат от казината. най - често са на лавеле и иван вазов. попринцип, СТЕФАНпие юнашки, докато БОГИ млати клавишите. Срамота.

кате

кате 27.12.2018 16:36

катеее устата си мило и казваш истината, всички знаем за имотите й под наем, стара реститутка си е тя, обичам те мило кате

звънче

звънче 27.12.2018 17:22

Богдана е гадна реститутка. Баща й е бил педофил и редовно са го арестували за тези му подвизи. И знаете ли кой е ходел в Народната милиция да иска да го арестуват? Жена му, майката на Богдана. Отврат!

sancho53

sancho53 27.12.2018 17:44

Така е.А да не пропуснем придобитото от реституция... Кооперацията на пъпа на София...Другите имоти спомня ли си някой кьде се намират?

анонимен

анонимен 27.12.2018 17:53

Половин Витошка е нейна и не само.

ПАЙНЕР-БЛИЗНАК

ПАЙНЕР-БЛИЗНАК 27.12.2018 18:09

ТАЯ ЧАЛГАРКА ЩО СИ НЕ ГЛЕДА В КАНЧЕТО, АМИ ТРЪГНАЛА С БОГДАНА ДА СЕ МЕРИ И КУСУРИ ДА Й ВРЪЗВА! АМАН ОТ "МОРАЛНИ СТОЖЕРИ"!

Е, няма такова веселие

Е, няма такова веселие 27.12.2018 18:18

Пластмасовата щайга до мраморната камина направо ме разби!

тома

тома 27.12.2018 18:44

Социална пенсия се дава при навършени 70 години и при доказан нулев доход от наеми, лихви ,бизнес ,наемен труд!?Пенсията е 130 лв!

goran1970

goran1970 27.12.2018 18:44

Тая кур,отрошачка,дето никакникой не я знае,освен като бившата,ще говори за ГОЛЯМАТА БОГДАНА КАРАДОЧЕВА,отрепка долна завистлива,поне да млъкне,полага и се пенсия,защото си я е изработила,а тая Катя с какво се занимава и кой я издържа,ВЪПРОС???

юлка

юлка 27.12.2018 19:16

Катята е един завистлив, плямпащ и нещастен и най- вече неграмотен бидон. Нищо повече. Има глава без врат, едно туловище и два остарели крака. 5 квадратно апартаментче и вечно голи, тлъсти рамене. Устата, грозновата и злобна.

Лили

Лили 27.12.2018 20:21

Тази проста Непозната на никой дебела чалгаджийка няма право да коментира нито Богдана ,нито Лили .Може само да им завижда .

Лили

Лили 27.12.2018 20:22

Тази проста Непозната на никой дебела чалгаджийка няма право да коментира нито Богдана ,нито Лили .Може само да им завижда .

Мариана Николова

Мариана Николова 27.12.2018 21:54

НАЙ-ЖАЛКОТО И СРАМНО Е,КОГАТО ЕДНА ПОЧТИ НЕИЗВЕСТНА ПЕВИЦА,ИЗПЯЛА И ИЗГРЯЛА НА ХОРИЗОНТА, И ЗАЛЯЗЛА С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ПЕСЕН "ЛИЛЯНО МОМЕ", ДА КОМЕНТИРА ИЗПЪЛНИТЕЛИ,НА ЧИЕТО НИВО НИКОГА НЕ Е БИЛА!СРАМНО И ЖАЛКО ЗА БЛИЗНАКОВА ДА СЕ СРАВНЯВА С БОГДАНА КАРАДОЧЕВА!А КАРАДОЧЕВА Е И СОФИЯНКА!

Недоумяващ

Недоумяващ 27.12.2018 22:10

Някаква си посредствена певица да коментира Богдана Карадочева....Да си затваря устата,че е много просташко !

гоги

гоги 28.12.2018 0:30

Този пиян простак няма право да коментира така грозно и арогантно великата Богдана. И с какво право и се нарича колежка и и че била от гилдията. Простак, пиян простак е Близнакова, търси само някой с пари , за да се закачи за него , за да муфти , да яде и да пие. Гнус!

мив

мив 28.12.2018 12:14

не ми пука за никой от двата мазни пърдялника. Болно ми е за хилядите старци, които цял живот са блъскали, а сега седят на студено.

Тази

Тази 28.12.2018 12:58

пък завистлива селянка все много знае!

ГАЛЯ

ГАЛЯ 28.12.2018 16:12

ПРАВИЛНО- СРАМОТА Е,ОСОБЕНО КОГАТО СЕ ИЗВЕСТЕН И КОГАТО ИМАШ ПАРИ ДА ИСКАШ ОЩЕ - А АКО НЕ СЕ ЛЪЖА, НА БОГДАНА И ДАДОХА ПЕНСИЯ - ТАВА РАЗДАВАНЕ НА ПАРИ ЩЕ ИЗЯДЕ НА БОЙКО ГЛАВАТА - ЩО НЕ ПОГЛЕДНЕ КЪМ ПЕНСИОНЕРИТЕ - И ОСТАНАЛИТЕ ЖИВИ ОТ ТЯХ ЩЕ ГЛАСУВАТ

някои от вас пишат по инерция

някои от вас пишат по инерция 28.12.2018 16:49

Странна ми е логиката на тези, които защитават в случая боца дебелата реститутка. Катя удивително точно казва нещата за нея. Ако не ги знаете, поне си трайте. То не беше Иванка Димитрова (майката на Стефан, който знае знае коя е тя и нейните протекции при соца), то не беше и късмет.

някои от вас пишат по инерция

някои от вас пишат по инерция 28.12.2018 16:49

Боца е мързелива и реши да яхне вълната на СДС, но нещо работата се разпадна и пак се оплаква. Мъжът й поне написа хубави песни. А него не сме и чули да се оплаква. Всъщност за нечетящите, а пишещи, Катя говори добри неща за Лили Иванова - далеч не ги уравновесява.

МАРИЯ

МАРИЯ 28.12.2018 20:52

с тая реституция окрадоха половината държава...., на принципА КОН ЗА КОКОШКА.....К.....ОГА ЩЕ ВЪРНАТ ЗАГРАБЕНОТО?......

ДИДИ ДАЙСОН

ДИДИ ДАЙСОН 29.12.2018 17:20

Тя само преди 10-на дни се оплакваше че няма пенсия??? Явно реституираните имоти и милионите които получи от господа,,демократите" и са МАЛКО!Или просто се стопиха в казината и игралните зали,че е опряла на 200-та лева пенсия от държавата????