logo

Калина Паскалева вбеси жестоко Богомил Бонев и той я... СНИМКИ

Калина Паскалева вбеси жестоко Богомил Бонев и той я... СНИМКИ

Фаталният инцидент, погубил без време Милен Цветков, очаквано предизвика много коментари и реакции в социалните мрежи, някои от които звучат дори скандално.

В скорошен пост Богомил Бонев не скри гнева си, а причина за него се оказа коментар на журналистката Калина Паскалева.

"Една уфсъ, наречена К. Паскалева, написала по адрес на убиеца на Милен: "Детето не е виновно. Наркотиците са начин на живот".
Кажете ми как да я напсувам, така че да не наруша стандартите на ФБ", пише Бонев. А постът на Паскалева, който го накара да изригне по този начин, звучи така: 

"Заболя ме като разбрах за нелепата смърт на Милен Цветков, защото да те убият в гръб, е жестоко. Същото щях да почувствам и ако се беше случило на някой друг. Всеки живот е ценен, независимо от професията.

С Милен не сме били близки, защото да си гост в нечие предаване, не те прави приятел на водещия. Той вършеше работата си, както я разбираше. Имаше разпознаваем почерк. Силно се съмнявам, че детето е искало да причини тази катастрофа, да убие Милен, да погуби и себе си.

Както и силно се съмнявам, че тези, които се нахвърлят сега върху него, винаги са карали колите си трезви, или не са минавали на червено. Също така се съмнявам, че са правили забележки на колегите си журналисти, които са карали на няколко чаши вино и линии кокаин. Всичко това не прави момчето невинно, но дрогата е част от живота ни и вие прекрасно знаете колко смърт предизвиква.

Не вярвам вчера да сте разбрали, че 20 годишните се друсат с трева и амфети. И младежът да не караше Ауди, а счупен голф, резултатът щеше да е същият. Днешните жалещи колеги на Милен не помня да са разследвали и писали за продавачите на наркотици, може би защото са се страхували от тях за себе си, може и поради други причини, но това и друг път съм казвала, ги прави тихи съучастници.

Дано присъдата на причинилия ПТП-то не бъде условна, защото е с чисто досие и майка му е достатъчно богата да наеме най-добрия адвокат. Ако този инцидент предизвика дебат и промяна в закона по пътищата, би било добре. Не забравяйте, че такива катастрофи стават често, просто загиналите не са публични личности. Мир на праха му и съболезнования за семейството."

Припомняме, че това не е първият път, в който Богомил Бонев скача на Паскалева. През януари тази година тя предизвика гнева му отново, след като засне любимата му Нона Йотова на излиза от театъра, като акцентира върху това, че е направила нарушение с автомобила си, навлизайки на вело алея./show.blitz.bg