Калин Сърменов запечата страхотен гаф на Нова тв! (СНИМКА)

Калин Сърменов запечата страхотен гаф на Нова тв! (СНИМКА)

Оказва се, че не само журналистите, но и някои популярни личности имат бдително око, особено пък, когато става дума за телевизионни гафове. Става дума за директора на Сатирата Калин Сърменов, който запечата кадър, от който Нова телевизия със сигурност ще бере много срам.

На снимката, която актьорът публикува в личната си страница във фейсбук се вижда ясно, че става дума за покъртителна грешка. И въпреки че тя се случва навръх Великден, ехото от нея отеква и до днес - поне съдейки по многобройните коментари под поста на Сърменов, които продължават да се множат прогресивно.

Вместо "Възкресение Христово", както най-вероятно са искали да напишат, от Нова са оставили "Рождество", а цялото изречение в дословен вариант звучи така: "Великден е! Православният свят посреща Рождество". 

Жесток удар за семейството на Калин Сърменов заради...

Разбира се, коментарите под гафа на медията, са кой от кой по-изобретателни и по всичко изглежда, че след подобни реакции в мрежата, има и колеги, които си взимат бележка за допуснатата грешка. Още в следващите по-късни новини на Нова този надпис бе коригиран./show.blitz.bg

Коментирай

Таня

Таня 07.05.2019 15:27

Няма ли да има уволнявки в екипа на Нова?? Срамота е това!

OРАКУЛ

OРАКУЛ 07.05.2019 20:26

В НОВА ВСИЧКИ СА ТЪПИ И НЕГРАМОТНИ.КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ СУТРИНТА С ДВАМАТА "ВСЕЗНАЕЩИ И КОМПЕТЕНТНИ, А НЕЗНАМ ЗАЩО И ТРЕПЕРЕЩИ.СЛЕД ТЯХ ПОРНОГРАФСКОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОСТИТУТКАТА ГАЛА И НЕЙНИТЕ ТЪПИ РЕПОРТЕРИ.НО ЯВНО ПАРИТЕ СА МНОГО, А Е КАЗАНО, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГИ ВЗЕМАТ САМО ОЛИГОФРЕНИ.

pari za vseki

pari za vseki 07.05.2019 23:54

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g