logo

К-19 удари мощно БГ Радио: Бившият на Векилска пипнал вируса

К-19 удари мощно БГ Радио: Бившият на Векилска пипнал вируса

Двама души от екипа на „БГ радио” - Атанас Стоянов, водещ на предаването „Любими песни за любими хора“, и главният мениджър и популярен журналист Симеон Колев, бивш съпруг на тв звездата Мариана Векилска, са заразени с Ковид-19.

Двамата са прихванали „короната“ на церемонията по връчване на годишните музикални награди на радиото, която се проведе на 4 юли в Античния театър в Пловдив.

Няколко дни след концерта шефовете на медията разбрали, че подчинените им са контактували със заразени фенове и лица от техническия персонал и решили да направят безплатен тест на всички служители.

 

Наско от БГ Радио 

Положителни се оказали само Наско и Симеон Колев, които веднага били поставени под 14-дневна карантина в жилищата им. Водещите не проявили абсолютни никакви симптоми и не се наложило дори лечение с антибиотици, казват техни колеги, пише "Уикенд". 

Най-неприятни били проверките от РЗИ София, които два пъти на ден им звъняли по телефона, а полицаи ги карали да се показват на балконите, за да гарантират, че спазват карантината. Не се знае дали има инфектирани певци, тъй като никой не е благоволил да им направи изследвания, коментират под сурдинка техни колеги.

На концерта в Пловдив взеха участие Ицо Хазарта, Миро, Виктория, Поли Генова, Дара, Любо Киров, Стенли, Графа, дует „Ритон”, Михаела Маринова и др. Някои от феновете, предимно тийнеджърки, също са притеснени да не би да са пипнали вируса./show.blitz.bg

Коментирай

K0r40

K0r40 01.09.2020 10:18

УважЕеми джУрналисти, от награждаването до сега са минали 2 МЕСЕЦА,как така сега са проявили симптоми...?

робот

робот 01.09.2020 16:05

кой вирус - трипер ли нещо друго ли не сата ясно, пиши по разбираемо ве

futurehealth

futurehealth 02.09.2020 8:49

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/