Ивайло Захариев призна, че съди "Под прикритие" ВИДЕО

Ивайло Захариев призна, че съди "Под прикритие" ВИДЕО

От време на време се появяват информации, че култовият сериал "Под прикритие" ще се завърне на екран с нови серии. Но ад кулисите на филма се оказа, че има доста гнили неща, които няма да позволят неговото продължение.

Един от главните актьори - Ивайло Захариев, е предприел съдебни битки срещу сериала и БНТ. Това разкри той в любопитно клипче в Тик Ток. 

Той качи видео в социалната платформа и коментира новината, че пускат сериала отново, Захариев казва: „Това е страхотно!“, което по реакцията му не личи да е така. 

 

@ivaylo.zahariev #подприкритие #бнт @BNT ♬ original sound - Ivaylo Zahariev

Във видеото Ивайло казва, че води дело срещу БНТ, именно заради сериала „Под прикритие“. Той попита своята аудитория: „Искате ли да ви разкажа малко повече защо се стигна до това дело?“

Веднага заваляха любопитни коментари и версии. Някои смятат, че националната телевизия крие истинския приход от сериала и съответно ощетява актьорите от процент. Това се смята за една от причините Ивайло да си търси правата по съдебен път. 

В следващо видео той сподели, че съдията е излязал с решение в негова полза. "Не знам защо това решение ме кара да се ядосвам. Да се чувствам омерзен и обиден. Защо тази нищожност на решението ме кара да кипя от емоция, която не ми дава възможност да структурирам и да разкажа какво се случва. Ще изчакам няколко дни да си избистря мозъка и да разкажа всичко подробно", гневи се той в Тик Ток./show.blitz.bg

 

 

 

 

 

@ivaylo.zahariev Делото срещу @BNT по случая с #ПодПрикритие ♬ Mein Herz brennt - Rammstein

Коментирай

дърво

дърво 12.08.2023 14:33

Тоя дървар , ако не беше сериала никой нямаше да знае за него. Освен да кчиграе дърво за друго не става. Вместо да е благодарен ги съди, ужас!

Тъжно

Тъжно 12.08.2023 15:00

Браво на него! Щом заслужават всички, които крадат от хляба трябва да се водят за престъпници. Просто, защото е така. А не, защото трябва да се мрази, търсещият правата си, драги уж нормални БГ хорица.

Сериал

Сериал 12.08.2023 15:48

ТЕхнически отлично изпълнен, но иначе гнусен сериал, величаещ противните мутри, пълен с боклучави "актьорчета", от които този парцал наистина беше най-голямият некадърник! И Буратино не може да изиграе този!

Буратино

Буратино 12.08.2023 17:28

....Па не са ми предложили....

Бахти

Бахти 12.08.2023 20:42

некадърника!

Aман

Aман 12.08.2023 21:08

От мутри и кината за тях

нцпсдиийцд

нцпсдиийцд 13.08.2023 11:50

Тоя некадърник беше най слабия актьор в серияла, заедно с Милянкова. Вместо да им целува г@за, че с връзки изкара малко незаслужени пари, той щял да съди.

Димо

Димо 16.08.2023 12:45

Да помогнем на този Буратино да се пенсионира вече,няма толкова бездарно същество. Защо го тикат навсякъде.