Ицо Хазарта го закъса здраво! Бившата му го направи на пух и прах с тези признания!

Ицо Хазарта го закъса здраво! Бившата му го направи на пух и прах с тези признания!

Ицо Хазарта не цепи басма никому, поне що се отнася до текстовете на песните му. В личния живот на хип-хоп звездата обаче, положението е меко казано взривяващо.

Изпълнителят и бившата му съпруга Диана Котева водят тежка и жестока съдебна война за дъщеря си Аделина, която е вече на 14 години.

Рапърът е лишил първата си съпруга от родителски права, а най-куриозното в случая е, че тя дори не е знаела за това, пише "Галерия".

Припомняме, че Ицо Хазарта и Диана се разделят през 2007-ма, откогато датират и драмите в отношенията им. Тогава тя заминава за Кърджали при своите родители заедно с дъщеря им, за да си търси работа, докато те се грижат за малката.

Но Хазарта изпратил майка си в дома на семейството на Диана, която без да предупреди никого, взема малката Аделина и двете се качили се в автобуса обратно за София.

"Според мен това е отвличане! След този инцидент Ицо заведе дело за развод, като ме заплашваше, че е намерил 20 свидетели, които ще доказват, че аз съм луда.

Оказва се, че Ицо е завел дело през март 2015-та за отнемане на родителските ми права, без да знам за това. Тогава живеех в Лондон", споделя бившата на Хазарта. И добавя:

"Когато научих, че вече съм с отнети родителски права това беше шок за мен. Не можех да си представя, че човекът, на когото оставих детето си, без да имам претенции за каквото и да е било по време на развода, ще подаде жалба в съда без дори да ме уведоми".

Според Диана действията на хип-хоп звездата са породени от ревност заради факта, че в нейния живот има нов мъж.

Като ответна реакция жената също завежда две дела срещу Хазарта. Първото, в Касационния съд за отмяна на решението за отнемане на родителските й права без доводи и без да се споменават двамата й свидетели, е безуспешно. Диана завежда и второ - в Софийски градски съд, което засега губи на първа инстанция.

"Спечелих делото срещу Дирекция за социално подпомагане-Лозенец. Подала съм жалба и в Европейския съд в Страсбург за нарушаване на правото ми на защита в съда. Не съм била уведомена по никакъв начин е заведено дело срещу мен, че се е водило такова, че съм и осъдена", отсича Котева, която не може да се вижда с дъщеря си от дълго време.

За последно това се случва на делото през май тази година, когато тя се явява като свидетел по делото, а иначе не е била заедно с дъщеря си от 6 януари 2014-а.

Никой от роднините на Ади не може да я вижда. Братчето й е на 5 години и половина и още не са се виждали.

"Ицо не ми вдига телефона в дните, отредени ми за срещи от съда. Вратата не ми се отваря с мотива, че детето не иска да ме вижда. Ходила съм със съдия изпълнител, с полиция, със социалните, жалби съм подавала, но така и не успях.

Допускам, че тя не иска да ме вижда, но ще направя всичко възможно да се чувства добре с мен, без да я настройвам срещу когото и да е било. Тя се държи хладно и резервирано.

Сигурна съм, че Ицо добре я е настроил. След като разбра, че съм бременна с второто ми дете от новия ми мъж започна много да се заяжда и да се държи лошо с мен. Казах й, че няма да толерирам подобно поведение и няколко месеца не се чувахме.

Въпреки обтегнатите отношения Диана не спира да се интересува от дъщеря си, да й изпраща подаръци, открила е дори и влог, в който вече са натрупани над 10 000 лева, които Ади ще може да тегли, след като стане на 18 години.

"Когато разбрах, че проблемът са 40 лева издръжка на месец, за която също съм осъдена, изпратих парите, но Ицо ги върна. Върна ми и Коледния подарък за миналата година". 

Диана разказва, че през двете години на брака им тя е била принудена да търпи изневерите му.

"Беше отишъл на секстуризъм в Германия при едно момиче българка. И двамата бяха ходили да ми избират бельо за подарък. Представяте ли си какво трябваше да изтърпя аз. Той имаше връзка и с настоящата си жена Женя по време на брака ни.

От Ади знам, че Женя е била бременна от него още докато сме били женени и е направила аборт”, казва Диана, която е към днешна дата живее в България, собственик е на счетоводна кантора в Лондон, преводач към Кралската полиция във Великобритания и лектор в частно училище в Пловдив./show.blitz.bg  

Коментирай