Йелена Карлеуша пристигна в България с 20 човека антураж, а Андреа й скочи... СНИМКИ

Йелена Карлеуша пристигна в България с 20 човека антураж, а Андреа й скочи... СНИМКИ

Най-скандалната сръбска звезда дойде за първи път в България и очевидно появата и ще бъде запомняща. Йелена Карлеуша пристигна с личен антураж наброяващ близо 20 човека.

В него влизат личен стилист, гримьор и фризьор, мениджъри, PR-говорители, балет, охрани и специален човек, който отговаря за социалните и мрежи.

Звездата е приела поканата на столичен клуб да се появи на сцената, защото единствено неговото озвучаване и осветление покриват изискванията й. 

Освен със своите екстравагантни тоалети и атрактивно поведение, тя е известна и като истински професионалист, който не прави компромис с озвучаване, мултимедийно осветление и местата, на които се изявява.

Това е и причината досега звездата да не е идвала в България. През 2024 г. се навършват 30 години от кариерата ѝ и тя смята, че ключът към успеха на сцената е силната психика. Известна е и като човек, който много се грижи за визуалната си идентичност и често е обект на много дискусии заради провокативния си стайлинг.

Андреа скочи на Карлеуша след гостуването й на наша земя. "Евала на жената. Дойде да събере парите на българите, които така цветущо обижда!"

Така захапа нашата фолкпевица сръбкинята и продължи: "Послушахме песните, които дори и Сърбия не ги знае, изпя единствената песен, позната ни, и то на Азис! Взе си великия антураж, който пак ние платихме, и си тръгна. Браво. Това си заслужаваме! Затова сме на този хал!".

Огорчението на бившата на Кубрат Пулев продължава отпреди половин година, когато сръбската сензация на турбофолка поднесе обиди към чалга индустрията в България, наричайки я "боклук". Тогава Андреа първа се изправи да защитава българския шоубизнес от наглата Карлеуша! Сръбската силиконка реши да продължи с нападките. "Мила Андреа, аз нямах предвид българската музика, а само твоята", отговори сръбкинята../show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай