Гринго потвърди пред "ШОУ": Катастрофирах, блъсна ме пиян и дрогиран немец

Гринго потвърди пред "ШОУ": Катастрофирах, блъсна ме пиян и дрогиран немец

Появи се шокираща новина, че вече бившият мъж на Софи Маринова - Гринго, бере душа след зверска катастрофа в Германия. Мачото претърпял тежко ПТП и в момента се бори за живота си.

Репортер на "ШОУ" потърси Гринго за повече информация. Той вдигна мобилния си телефон и потвърди плъзналата новина за катастрофата и даде повече подробности за случилото се.

"Вярно е, катастрофирах! Бях в колата с един приятел, той шофираше. На един сфетофар ни блъсна немец, който се оказа пиян и дрогиран. С пукнато ребро съм. В момента ме хващаш на летището, чакам самолета за България. Още с кацането отивам в някоя от нашите болници, за да си направя повече изследвания, за да се уверя, че няма някакви вътрешни кръвоизливи", коментира пред наш репортер пострадалият.

Бомба! Софи Маринова се разведе с Гринго!

Попитахме го и за Софи Маринова, но отрече да са се чували скоро. "Не знам дали е разбрала какво ми се случи. С нея се се чуваме. Тя се обърна на 180 градуса и просто реши, че иска да се разведем. Четири години живяхме заедно, карали сме се, но винаги сме си оправяли отношенията. А сега за някаква глупост стана всичко. Дано не е това, което си мисля... Че си има друг", допълва Гринго./show.blitz.bg

 

Коментирай