Годжи скочи с остри думи срещу Цитиридис

Годжи скочи с остри думи срещу Цитиридис

Музикантът от „Ку-ку бенд“ Георги Милчев – Годжи се отнася леко подигравателно към водещия Николаос Цитиридис. И той като шефа си, все още не може да преживее, че бяха заменени и шоуто продължава и без тях. 

Наследникът на Слави Трифонов в национален ефир не е долюбван от екипа на Дългия. Макар рядко да си позволяват коментари по негов адрес, обикновено са иронични.

„Гледах реклама на „гърчето“ в бившата телевизия, в която работихме. Стана ми смешно, защото първоначално предаването беше всеки ден по един час, после всеки ден по половин час. Сега е половин час само в петък, но логото е „Вдигаме нивото!“. Това е положението“, сподели музикантът в подкаст с негово участие. Годжи не спомена директно дори името на бившата телевизия, в която се излъчваше „Шоуто на Слави“, явно да не звучи като заяждане към тях. Но за Цитиридис на няколко пъти подметна иронично, че „вдига нивото“.

Началникът на музиканта – Слави Трифонов, също не крие, че изобщо не смята за достоен наследника си.

„Мисля, че е голяма глупост да понтираш шоуто ми. И като знаци, и същото студио… Човекът няма никакво чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад за такова нещо. То е като разликата в поезията и литературата. Когато човек е млад, може да пише поезия, но за да пише проза, трябва да има опит. Затова големите американски водещи, стартират над 40-годишни. Аз започнах на 33, беше различна обстановката. Трябва да се дава път на младите, но понякога трябва и да се спират. Младостта понякога е голяма глупост и затова ако дадеш място на млад глупав човек, значи че ти си стар глупав човек“, каза преди време Слави пред Маги Халваджиян.

Самият Цитиридис също не харесва да го сравняват Дългия. „Като почнах шоуто, едни ми казваха: „Ей, византиец, никога няма да станеш като Слави.“ Радвам се и дано. Един стига и даже е отгоре“, категоричен е Николаос. Освен мнението си за Цитиридис Милчев не скри и факта, че не харесва прякора си Годжи.

„Той е за телевизията. Честно казано, предпочитам да ме наричат „Чичо Гошо“ или просто Гошо на улицата“, убеден е басистът./show.blitz.bg

Коментирай

Бронхилда

Бронхилда 12.03.2023 12:03

Цитиридис е пълен нещастник! Не гледам тъпото му шоу! Много е неприятен ...

Тончо

Тончо 12.03.2023 18:32

Да, ама задника му расте!

Saiman

Saiman 13.03.2023 0:02

Един прост чалгар с голям корем тръгна да коментира това онова я си гледай шкембето

Само да попитам

Само да попитам 13.03.2023 9:02

Гуджо селски бездарен чалга цървул се смее?

Надежда

Надежда 13.03.2023 14:08

Слави и Годжи се излагат. С една дума тъпанари.

Шоу Фен

Шоу Фен 13.03.2023 18:55

Между Дългата нарко-чалга и остроумния Нико-хумор няма място за сравнение. Отдавна беше време тайфата на вампира Некроман да си иде на село в такт 7/8.

Сотир

Сотир 13.03.2023 21:02

И той и цитироидос не могат да стъпят на малкия пръст на Тодор Колев. Сральовци, вчерашни келеши.

до Сотир

до Сотир 15.03.2023 20:28

Сотире не си прав най-големия келеш е оня със големия език със бас китарата който се крие прикрива зад и във Кукубенд като бълха във цигански гащи.....И да не го вади голям че ще го хване тока който отива до балалайката.....????

Alex

Alex 21.03.2023 18:30

Така е,Годжи,аз пък му викам Ципура!Това недоразумение с нещо държи шефовете на БъТъВъ-то и се гърчи на подиума като червей!Ама си взема парите за палячовщината!И пак за лудия и зелника...

Завистливи чалгари

Завистливи чалгари 23.03.2023 17:32

Не харесвал да му викат Годжи, но той след името си слага "Годжи". Един тъп и алчен и остарял чалгар, който иска да не е чалгар, не иска да е Годжи, не иска да се подиграват с него в Шоуто на Шефа. Нищо не иска от това, което е показвал. Той смята себе си за културтрегер, а народът за чалгар.

Митев

Митев 22.07.2023 16:50

Жалките чалгари Годжи търбуха некадърен и компания куку бенд, начело с болния изрод Трифонов имат наглостта да коментират и злословят против този и онзи, леле, що за нищожества...