Гавра! Фенове изгоряха с пари заради фалшива кампания за Васил Михайлов

Гавра! Фенове изгоряха с пари заради фалшива кампания за Васил Михайлов

Човешката наглост няма край, особено ако в историята са замесени пари и популярни личности. Този път скандалната гавра е с името на един от най-големите родни актьори - Васил Михайлов, както и с верните му фенове.

Става въпрос за измамници, които събират пари за операцията му чрез социалните мрежи - в един от големите световни сайтове за благотворителни кампании GoFund Me.

Първоначално там е обявено, че се стартира набирането на 2000 долара за 82-годишния ветеран на Военния театър. Кампанията е озаглавена "Очите на българската просвета" и в текста към нея се казва, че "Актьорът Васил Михайлов почти е загубил зрението си, но няма пари за операция на очите". За организатор е посочена Катерина Танева, а линковете за дарения са споделени в няколко фейсбук групи, пише "Телеграф".

Почитатели на актьора, разбира се, веднага откликват на зова за помощ и така първите 180 долара стават факт. Ден по-късно обаче, благотворителната кампания е заличена от сайта, а хората, които са дарили пари, вероятно са изгорели с тях.

Дали всичко това е направено с умишлена цел за облагодетелстване на гърба на феновете на един от най-обичаните актьори или въпросната жена е разбрала, че е прочела фалшива новина, и е изтрила гафа си, не е ясно, посочват още от изданието.

Дали обаче подобна фалшива кампания няма да отключи и реална такава, за да може Васил Михайлов наистина да получи възможност да се подложи на подобна интервенция, само времето ще покаже./show.blitz.bg

Коментирай

Ман40

Ман40 13.05.2020 6:11

Дано му помогнат, че понякога и операцията не помага, но не го казват, за да ти вземат парите!

Anonim

Anonim 13.05.2020 7:41

Голям актьор!

Шльоко

Шльоко 13.05.2020 9:24

Този бе по-голям женкар, отколкото актьор! Голям мачо! Но, всичко е минало. Сега е едно известно нищо.

Велик

Велик 13.05.2020 10:47

Да,родиш ли се,трябва да умреш. Важен е пътя който си извървял и какво е останало след теб.

анонимен

анонимен 13.05.2020 12:56

Шльоко, Васил Михайлов е от най-големите актьори. Явно не си наясно с тази професия, кино, театър и затова го наричаш "нищо", актьор с рядък талант е той, но едва ли ти ще го проумееш.