Гала се подигра гадно с тези българки, водещата май прекали

Гала се подигра гадно с тези българки, водещата май прекали

По време на предаването си в петък Гала иронично имитира как се държат продавачките в България. Заедно с актрисата Здрава Каменова двете се подиграха и на медицинските сестри у нас,  като ги представиха като груби и враждебни с пациентите. 

Подигравките бяха част от поредните не особено забавни минути на комедия на Каменова в „На кафе“. Тя обяви, че продавачките вече не трябва да се вземат на работа заради способността им да се оправят с парите, стоката и общуването с клиенти. Те просто трябвало да могат да пушат, да си държат кафето и да чатят на телефона едновременно, защото и без друго само това правели. 

Гала пък реши да се прави на актриса и изимитира как се прави това, като добави троснато отношение към клиент.

После пък Здрава Каменова са прехвърли към медицинските сестри. Според нея пък всичко, което правили те било да викат „Следващия!“ с възможно най-грозен тон и да затръшват вратата пред пациентите, които търсят лекар.

Със сигурност всеки е срещал подобни продавачки и медицински сестри. Генерализацията, че всички представителки на тези професии се държат по този начин, обаче е невярна и честно казано обидна към всички, които си вършат работата добре.