Филип Киркоров не смее да стъпи в България, след като го заплашиха със...

Филип Киркоров не смее да стъпи в България, след като го заплашиха със...

Филип Киркоров вече не е желан в България и май ще преустанови визитите си тук в бъдеще. Негативизмът към руския певец е породен от привързаността му към Владимир Путин. 

Българските му фенове скочиха остро срещу него след последното му изказване и се заканиха, че ако посмее отново да се появи в България и да изнесе концерт, може да бъде улучен с някое кило домати. А някои се заричат и на по-тежки неща, заради които Киркоров би трябвало сериозно да премисли евентуално гостуване в България. 

Причината е в близките му взаимоотношения с Владимир Путин. Той е от почитателите и защитниците на руския президент, което не се харесва на българските политици, а и на една част от нашия народ.

Неслучайно имаше протести срещу концерта на Киркоров в НДК на 3 ноември, който трябваше да е съвместно с дует „Ритон“. Филип е много добър приятел с Катя и Здравко, но очевидно ще трябва общите им изяви да се пренесат само в Русия. 

Неотдавна Катя сподели, че е нелепо да ги намесват във войната и че нямат нищо общо с Путин. Катя категорично заяви, че със Здравко са против войната и не им е приятно да ги слагат в такива измислени скандали, чрез които някои се опитва да осуети предстоящия им концерт. 

Припомняме, че Филип Киркоров изрази позиция преди време, че Крим и Донбас са руски. Той оправда военната операция на Путин в Украйна, защото според него руският лидер е бил принуден да действа заради наглостта на НАТО./show.blitz.bg

 

Коментирай

NDK

NDK 02.02.2023 12:46

Концертът на Ритон се проведе преди 2 месеца без Киркоров! На 03.11.2022г. Аман от претоплени манджи!

Баджанака (на Хана Крум)

Баджанака (на Хана Крум) 02.02.2023 19:30

По-католици и от полския папа...

Прав

Прав 03.02.2023 8:18

си е Киркоров. Аз мисля като него.