Фен на Мария за мъжа й: Удряше ми крошета в слабините и...

Фен на Мария за мъжа й: Удряше ми крошета в слабините и...

Фолкпевицата Мария преминава през изключително тежък период, след като се разбра, че преди седмица е била брутално пребита от третия си съпруг Мирослав Соколов. В началото тя отричаше, вероятно страхувайки се за живота си, но после призна и издаде шокиращи подробности. 

Последният съпруг на певицата, на който му предстои тежко дело за домашно насилие, се оказа доста опасен човек, а силата на юмрука му са изпитвали и други хора. Един от най-върлите почитатели на лекия жанр се ожали, че е имал спречкване с побойника и разказа какво се е случило. 

Веселин Любенов, по-известен като "Ловеца на автографи", е имал сериозно спречкване с Мирослав на морето и разказа подробно на какво е способен насилникът Мирослав, който няма проблем с раздаването на крошета на значително по-малки и слаби от него момчета и момичета. 

Веско и последната му снимка с Мария 

"Аз също имам леко спречкване с него без да съм му направил нищо на този мутряга.  Един път на хотел в Лозенец дойде неговата в известно столично заведение за ядене. Като мина тази аз от уважение (нищо ,че сме се сдърпвали преди ) казах: "Добър ден"! И нито за снимка, нито за нищо съм я молил.

Тази гаднярка не ме поздрави и май е накарала тоя, Миро ли е, какъв беше, да излезе да ме сплаши... Това не е първият път. В Сен Тропе групата - Тоши и Могилански я видели и тая хем им дала пари, за да си мълчат, че са я видели, хем мутрите й са ги преследвали през целия комплекс и са ги сплашили да изтриват веднага ако са я снимали.

Веско се връща на случая, когато по заръка на певицата последният й мъж започнал да го бие."Започна да ме удря силни крошета в слабините този гадняр и да ме заплашва заради едни стари неща с Мара отпреди 100 години, че съм й счупил емблемата на колата, а това съвсем не беше така". По всичко личи, че Мария и Мирослав са свикнали да си решават проблемите като истински мутри, така че за никого не е изненада, че ударите са се пренесли и по нейното лице./show.blitz.bg

 

Коментирай

Асен Василев от Продължаваме промяната

Асен Василев от Продължаваме промяната 28.03.2023 12:10

На тази миризлиза, паразитираща клошарка Веска автографа с болната мания да лекува малоценност чрез снимки с популярни проститутки и убиване и е малко. Да не хаби кислорода.

Асен Василев от Продължаваме промяната

Асен Василев от Продължаваме промяната 28.03.2023 12:14

Сигурно е предложила да му лапа Веска, както прави с араби и роми на лъвос мост. Как да не я бие после Марения.

12345

12345 28.03.2023 12:45

Този е искал да те направи жена безплатно.

хамрун Вадуцки

хамрун Вадуцки 28.03.2023 19:39

Що за падение, да публикувате неграмотните словоблудства на човек с очевидни проблеми

kolio

kolio 28.03.2023 19:58

тоя мирослав прилича на пълен балък

мишо

мишо 28.03.2023 21:04

ако го хвана тоя Миро ще го наритам

Еми,

Еми, 29.03.2023 9:13

дзвер и кучка - долнопробни получовеци. Хубаво са се намерили, сега е време взаимно да се унищожат, че малко да си почине от боклуци.

Яна

Яна 29.03.2023 15:44

И тази пей не си намери даваш пример на детето си пууууу

баста на чалгата

баста на чалгата 30.03.2023 9:56

Не стига ,че ни пробутвате чалгаропитеци ами започнахте и олигофрени като този.Баста.Жълтурковци вие сте по-долни и от тях.

Тиняф

Тиняф 30.03.2023 12:20

Тоя късокрак дакел Марийка, явно много си е повярвала, и може да има право, след като винаги си намира балъци за оплитане, но две някога ще попадне на шлосер