logo

Евгени Минчев издаде колко е мъжкото достойнство на тв водещ

Евгени Минчев издаде колко е мъжкото достойнство на тв водещ

Евгени Минчев бе част от лайфстайл наградите, които събраха на едно място популярни личности от музикалния, артистичния и телевизионния свят. С пиперливия си език успя да предизвика огромен скандал и да изпоти водещ на бТВ, видя репортер на "ШОУ".

Лордът и водещият на събитието Виктор Самсонов си размениха хапливи реплики, с което внесоха смут в столичния клуб и породиха въпросителни сред гостите.

Виктор, който е музикант, модел и ментор в предаването „Новото лице“ по бТВ, извика Евгени Минчев на сцената да си получи статуетката за цялостен принос в развитието на лайфстайла в България. Преди да обяви името му заяви, че носителят на тази титла е дебеличък.

Това вбеси Евгени Минчев, който му се надупи на сцената, а след това с жест показа колко е голямо мъжкото достойнство на самозабравилия се водещ. ВИП звездите веднага започнаха да шушукат, че между двамата мъже е напълно възможно да има старо приятелство, което не е завършило с щастлив край.

Виктор се смути и знаейки острия език на Минчев реши да не продължи словесната война, а вместо това да се надсмива на глупостите, които дрънкаше видимо подпийналия пиар.

Коментирай

наблюдател

наблюдател 17.01.2019 20:33

Педал...Какво да се очаква от такъв? Обратен ватман с вазелинов крем.

Пи-Ар

Пи-Ар 18.01.2019 23:58

Живо ме интересува големината на Красен Кралев и Венелин Петков

Апотеозата

Апотеозата 19.01.2019 0:01

На простащината получава награда?!? Да ви имам и ВИП-овете!?! Какво морално и стойностно падение само за 30 години свобода!!!

Давай Евгения

Давай Евгения 19.01.2019 0:37

Мачкай Евгений!

БАЙ СТАВРИ

БАЙ СТАВРИ 19.01.2019 23:07

Генчоо гол ще го бараш, джендерос