Ето го отговора на bTV за скандалните обвинения на Константин Кацаров след "Гласът на България"

Ето го отговора на bTV за скандалните обвинения на Константин Кацаров след "Гласът на България"

Думите на един от участниците в "Гласът на България" Константин Кацаров, който след напускането си от шоуто хвърли скандални обвинения за измама в предаването, провокираха бърза реакция и от страна на продуцентите на музикалния формат, които изляоха с официално становище.

Ето какво гласи позицията на bTV Media Group за случая:

"bTV се отнася с огромно уважение към всеки талант. Съжаляваме за отпадането на г-н Константин Кацаров от музикалната надпревара по време на Нокаутите в неделната вечер на 26.11.2023 г. Подхождаме с пълно уважение към личното мнение и изразена позиция на г-н Кацаров и разбираме неговото разочарование от отпадането му от състезанието. Същевременно, oтправените обвинения към продукцията са напълно неоснователни.

Мира Радева попиля скандалджията Кацаров от "Гласът на България"

Екипът на продукцията многократно е доказал своя професионализъм в организацията на едни от най-популярните телевизионни формати и е затвърдила отлични взаимоотношения със стотици участници, които са били част от предаванията.

"Гласът на България“ вече 10 успешни телевизионни сезона дава възможност за изява на български артисти и подкрепя развитието на млади музикални таланти. Треньорите в предаването са доказани музиканти и изпълнители с богат опит и изграден авторитет на българския музикален пазар, бендът е съставен от едни от най-изявените и успешни музиканти, а зад кадър, в продукцията работи голям екип от професионалисти, които подпомагат във всеки един етап подготовката на участниците.

bTV категорично отхвърля отправените обвинения и внушения. Следваме най-добрите принципи за производство на телевизионно съдържание и няма да допуснем да се очерня името на предаването и да се хвърля сянка върху професионализма на екипа на продукцията. bTV наблюдава развитието на темата и има готовност да предприеме необходимите действия, за да защити доброто име и репутация на предаването."

Дали Константин Кацаров ще коментира още нещо, свързано с участието или отпадането си от "Гласът на България" след официалната позиция на медията, предстои да разберем./show.blitz.bg

Коментирай

Истина

Истина 30.11.2023 11:45

Всичко в гласът на България е нагласено. Факт

Хамрун Вадуцки

Хамрун Вадуцки 30.11.2023 12:00

Не само там, всичко във всяко телевизионно предаване е нагласено, заложени са много пари , рекламодателите имат своите изисквания, и нищо не се оставя на случайността.

123456

123456 30.11.2023 14:18

Заслужаваш победа когато си комбинация от глас и външен вид. Не те пускат напред , ако едното от двете липсва.

Гларус

Гларус 30.11.2023 14:19

Има и вариант в който спиш с всички и си победител.

Юрист

Юрист 30.11.2023 18:16

Изключително повърхностна "позиция" , нищо по същество с конкретика. Кацаров бе конкретен и ясен, а тези сиропират пейзажа с общи приказки колко велики били и какви извънземни професионалисти. Което май затвърждава още повече казаното от Кацаров. Да си бяха мълчали по-добре.

Пфу !

Пфу ! 30.11.2023 18:24

Някой помни ли победителите от тези 10 сезона от "Гласът" ? Никой ! Предаването е боза ! Англо-саксонска боза !

Rainova

Rainova 30.11.2023 20:00

Ami nemuli e malko kysno na g-n Kacarov za takava izqva .

Мейлем

Мейлем 01.12.2023 8:25

Не разбрах защо за български песни има ограничения, а за английски няма ?!? Да не питам за руски, китайски, ирански...

Буламачи

Буламачи 06.12.2023 15:12

Ха ха ха, че то не е гласът на България. Трябва да го кръстите Гласът на англопеещите. Нагласена работа, а най-нагласена е когато, като запей някой на английски и като зяпнат чак ми става смешно от маските им.

Гост

Гост 06.12.2023 21:13

Стана ясно защо само чужди парчета пускат. Нямат права за българските.

Реалист

Реалист 07.12.2023 8:42

Отговора на BTV повече прилича на отговор на политик,много думи и нищо съществено.Трябваше просто да потвърдят или оборят казаното от Константин.Кратко и ясно.Щом не е направено по този начин означава , че Константин казва истината.