logo

Емануела за Цитиридис: Не се занимавам с бледи копия на Слави с нисък рейтинг

Емануела за Цитиридис: Не се занимавам с бледи копия на Слави с нисък рейтинг

Фолкпевицата Емануела пак отвърза езика си, а този път в нейна жертва се превърна Николаос Цитиридис. Устата фолк гърла попиля гологлавия тв водещ с разкритията, които направи. 

Изпълнителката на "Нотариално заверен" се нахвърли срещу целия екип на телевизионното предаване и обясни защо никога няма да се съгласи да им гостува. В скандала Емануела забърка и името на Слави Трифонов. 

Цитиридис се подигра жестоко с Койна Русева, но се изложи по брутален начин

"Екипът на жалкия имитатор на Слави Трифонов може да се откаже да ме кани да участвам в шоуто им, защото аз уважавам оригинала и не се занимавам с бледи копия. Напъните ви за автентичност си остават напълно неуспешни, както и цялото псевдо шоу е провал", изригна с коментара си топ звездата на "Пайнер". 

Свалиха от ефир Николаос Цитиридис, а причината е повече от шокираща

"Сигурно на сценаристите, ако имате въобще такива, гаргарата с изказването на Киро Скалата относно 5G и чипирането, което цитирах и уточних, че е „COPY/PASTE“, може и да им е забавно, но за зрителите ви въобще не е такова, което си личи по срамно ниския рейтинг на скучноватото предаване. Да приписвате тези думи за мои, въпреки че съм уточнила първоизточника, е най-малкото аматьорско, но вече уточнихме липсата на професионализъм при вас…", допълва скандалната певица. 

В момент на гняв тя стига доста по-далеч: "Скрити зад прозрачната завеса на псевдо хумора си се опитвате да насаждате твърдения, убеждения и инсинуации, които далеч не са продиктувани от здравия разум, а от задължението да слугувате на нечии интереси. ОК, изпълнявайте поръчките си, и без това сте се превърнали в един телевизионен Ali Express, изкарвайте си заплатата, но не на мой гръб и без да си позволявате да злоупотребявате с името ми"./show.blitz.bg

Коментирай

баба Пенка

баба Пенка 08.12.2020 12:02

Браво, така се казва истината. И не случайно че страната обезлюдява и българите я напускат в търсене на по добър живот. А тези, които от години живеят в чужбина не желаят да се връщат. Затварят търговски и други финансови обекти а" материала" друг ще го окачествява.

Фараон Шал-га

Фараон Шал-га 08.12.2020 12:31

каква е тази мумия?

еделвайс

еделвайс 08.12.2020 12:53

На тая проста кифла е позор , че й давате трибуна.

Kkk

Kkk 08.12.2020 15:48

Какво име има тая проститутка?

Една

Една 08.12.2020 18:54

Коя е тая? Явно е някоя от бранша, вече не става за нищо и е решила с "гръмки слова" да покаже, че е жива. Много ми е смешно като кажат , че гърка е "бледо копие" на Славчо!!! Според мен даже е обидно ако на някой му кажат , че е 100% като Славчо. По-голяма обида, здраве му кажи!

Вторник

Вторник 08.12.2020 19:51

Цитиридис го знам и доста ме забавлява. Но тази - коя е тя ? Никога дори не съм чувала за нея....

АнаУ-Стафидис

АнаУ-Стафидис 09.12.2020 15:58

Този гръцкия шебек не става за нищо. Либераст, полит-коректен веган и про-хомосексуалист. Нищо чудно и самият той да гълта шпаги.

Моля?

Моля? 09.12.2020 16:53

Че кога са свалили шоуто на Слави какво се е случило,преди два дни слязох от осем месечен рейс

истината

истината 09.12.2020 23:19

До къде я докарахме, тази вмирисана разпоретина да дава оценка на човек дето е на светлинни години от нея. Пък намерила и с кой боклук да го сравнява ужас!!!