Емануела побесня и разкри шокиращи тайни от живота на Елвиса, даде му точна диагноза СКРИЙНШОТ

Емануела побесня и разкри шокиращи тайни от живота на Елвиса, даде му точна диагноза СКРИЙНШОТ

Певицата Емануела коментира участието на бившия си Мартин Елвиса в "Игри на волята". Чалга фурията направи шокиращи разкрития за риалити героят, който от любимец се превърна в най-мразеният от зрителите участник. 

Сега Емануела излиза с още пикантни разкрития за Елвиса, които ще затвърдят мнението за него от последните няколко епизода. А този път Емануела няма цедка на устата и изкара на показ и най-мръсните тайни на бившия си, за който се появиха слухове, че е спал с Денислава по време на формата. 

"Поведението му извън "играта" е същото, че и по-лошо. Предателства, обиди, заплахи, като селянин от кроманьонско време. Възпитание - нулево. Радвам се, че съм далече от това и се моля синовете ми, а и вашите такива, да не приличат и подражават на подобни болни хора с комплекси и без едно постижение в живота си, освен да са гаджета на известни жени", реди Емануела на стори в Инстаграм. 

Емануела разкрива, че Мартин е ипотекирал апартамента си, за да може да се включи с малък дял в оборотно заведение в София. "Налични си всички симптоми на параноидна шизофрения - заболяване, при което хората притежават такъв бърз и болен ум, както и не приемане на на друго мнение и бягство от реалността. Истината е, че ако беше добър човек, можеше да бъде успял, а не деградиращ, безполезен и обикалящ кръчмите през ден в алкохолни запои", споделя още фолк звездата. 

"Лъжеше дори родителите си, че не е с мен, за да му дават някой лев, да си оправи сметките. И когато аз кажеш, че сме заедно, той им казваше, че съм "луда". Карала съм го да отиде на психолог, можех да му помогна, но нещата ескалираха и си тръгнах от този Аз" казва Емануела./ show.blitz.bg

 

Коментирай

Граматиков

Граматиков 18.11.2023 11:56

Правопис на чалгаджийка. То са запетайки на какви ли не места хахахахахахаха

letrmail@gmail.com

[email protected] 18.11.2023 15:55

Обемът на празното пространство в главата е пропорционален на големината на устата. Тъпа злобна чалгаджийка!

Мария

Мария 18.11.2023 20:13

Много злоба. Когато не ти е харесвал какво си правила с него. И защо мислиш, че ти си известна. Жалки чалга певици.

Лелка

Лелка 18.11.2023 23:54

Ей, чалгарке, виж първо себе си. Приличаш на надуваема кукла. И със сигурност нямаш мозък дори колкото на кокошка, щом си се направила на това нещо.

123456

123456 19.11.2023 14:19

Този човек не изпитва срам. Дървар

Какъв

Какъв 26.11.2023 22:04

Марто ние видяхме .Слаб му е ангела и се филмира по гаджета като 18 г ,ревнува ,злобее ,хвърля реплики и къчове ! Сърцат е и ходи да се бори като лъв за лъвица и статус .

Тая пък

Тая пък 26.11.2023 22:04

Тази жена е точно като него !Устата и ревнива ! Срамно е от ревност да плюеш така човека с койтоси бил толкоз интимен ! Тя себе си изложи!

Какво

Какво 26.11.2023 22:08

като се обзаведе с духалка и в играта Марто !? Това доказано го може ! Денкята ,скача ,рипа ,лапа ,драпа и оцелява както си знае ! Елвиса се кефи и какво толкоз ?Такъв си е!

Дръж

Дръж 26.11.2023 22:15

Духалките Марто ,само не ревнувай от приятелите си . Да ,бе да се откажеш като ти рипат в скута .Дръж и мандърцай докато са на пангаря )