Джендър: Кристиан Костов вече е жена СНИМКА

Джендър: Кристиан Костов вече е жена СНИМКА

Талантливият певец Кристиан Костов вече напълно е заприличал на жена, изумени са почитателите му. Младежът, който представи България на "Евровизия" през 2017 г. и завоюва престижната втора позиция, напълно се е феминизирал, става ясно от последната му фотосесия.

Крис е все по-изнежен, а дрехите му са като от гардероба на някое момиче - синя риза с широки цветни ръкави, тъмен панталон два пръста над глезените, а отдолу си личат мрежести чорапи.

Ансамбълът завършва с груби модерни маратонки. Крис нежно е кръстосал крак връз крак като някоя романтична госпожица от средата на XIX в., а върху дрехата му е преметната удобна чантичка. Прическата му пък е старателно направена със сешоар.

Кристиан Костов скандализира с рисунка на пенис (СНИМКА)

В момента Костов се подвизава в Ню Йорк - любимо място на свободомислещи хора. В Голямата ябълка той е отседнал при свои приятели и вече успя да се разходи до някои от най-популярните забележителности като площада Тайм Скуеър, Американския природонаучен музей и Сентрал парк, пише Lupa.bg.

Кристиан Костов прави фурор в Китай

В Ню Йорк Кристиан ще прекара още няколко дни. Пътешествието му последва и кратък „отпуск“ по родното Черноморие, като изпълнителят на "Beautiful Mess" събира тен на Свети Влас и Синеморец. В началото на септември, певецът ще отпътува отново за Китай, където се превърна в истинска звезда след участието си в риалити шоуто "Singer 2019"./show.blitz.bg

Коментирай

Киро слепото

Киро слепото 06.04.2020 16:14

Туй "момче" бих го изчукал с удоволствие.

Тайна

Тайна 12.04.2020 20:32

Той е момче. Вие сте много смотани. Той е направил толкова много за България, а вие не сте направили нищо освен да пишете лъжи.

Бай Ставри

Бай Ставри 01.06.2020 16:06

Стига с тез джендъри, имаме си хубавата варненска дума - хюмне, напълно описваща въпросната девойка с пишле