Дъно! Джино Бианкалана заплашва известна певица, праща й биячи

Дъно! Джино Бианкалана заплашва известна певица, праща й биячи

Джино Бианкалана заплашва Ива Атанасова, известна още като IVY, като дори в прав текст й заявил, че ще й прати биячи. Блондинката сподели в няколко сторита в Инстаграм на какъв ужас е подложена от тази сутрин. 

Риалити героят се нахвърлил върху нея с много грозни и обидни думи, каквито не трябва да изричат нито един мъж към жена. И най-вече да я плаши с бой. 

Ива обясни пред последователите си, че Джино и майка й я ангажирали за парти за Хелоуин в техния ресторант. От нея се искала до им рекламира заведението и да бъде там на детското парти. 

Всичко минало добре, но накрая Ива не си получила уговорения хонорар. Майката на Джино преценила да й даде в пъти по-малко, което не се понравило на Атанасова и ги заплашила, че ако не й дадат уговорената сума, ще им направи антиреклама. 

Не само, че не си получила парите, но започнали да валят заплаши, които дори касаят живота на Ива. "Ще ти навра тези 500 лева в устата и ще те пребия", казал Джино на Атанасова. Това тя разказва в поредица от сторита. 

Джино заявил, че не е случаен и щял да й прати хора, които да я пребият. Използвал обидни думи като "к*рва", "мърша", "беден парцал" и т.н., за да нарани певицата. тя от своя страна се закани да пусне жалба срещу него и публично да заяви, че ако й се случи нещо, отговорността да се търси от пишман звездата, от която напоследък са пропищели доста хора в столицата. 

"Говореше ми така, сякаш говори на мъж. Явно мъжете си мислят, че ние жените вече сме мъже. Нека всички разберат как се държат мъжете. Изключително недостойно е поведението му към една жена. Първо не си плащаш, с после говориш по този начин", каза Ива.

Тя твърди, че заведението на Джино е пропаднало и няма никакви клиенти. Но явно и пари не им се дават за реклама./show.blitz.bg

Коментирай

Дааа

Дааа 01.11.2023 15:12

Убавият с.иганин е поелия бого дух

Той

Той 01.11.2023 15:28

За тва не се бачка с мангали, щото в червата си остават точно това - долни, гнусни, подли миризливи подчовеци

Колю

Колю 01.11.2023 17:06

Поредната неизвестна пача, която иска да пробие с каквото и да е, най-лесно скандал...

Буши

Буши 01.11.2023 17:51

Изгорел Въглен

tonisofia

tonisofia 01.11.2023 18:39

Георги Тошев циганьора:):):)Кво повече да си говориме?:):):)

боби

боби 02.11.2023 15:15

затвор за тоя м.ангал и майка му

боби

боби 02.11.2023 15:15

затвор за тоя м.ангал и майка му

Щон

Щон 02.11.2023 19:36

Мангала е гнусен шибаняк